При всьому моєму бажанні, бігати по вокзалу з радіолами мені не дозволить спина. Мабудь грижа, но до врачів сцикотно якось. Бо залічать до .... Якщо можна, потримайте до осені. Мо щось прострілить. Ось, давечі в Сумах був. Скоро до Яготина доберуся, а може і до Вашого краю. Хочу до Мотріного монастиря знов. Спокій та природа. Ніякої суети.
На наперстку надпись-kolb cichorn може хто шось пидкаже. Я гадаю - постановка.Поруч нема инших гармат,наводчик не рухаэться(пид час пострилу весь розрахунок мав видийти)Ящики з снарядами далеко,якби навмисно знали про взрив,звичайно командар разрахунка знаходиться з права вид гармати и трохи позаду.Вугол наклону ствола для гаубицы теж не характерний.
Тут ви праві, стоїть на нульових установках і всі розслаблені, що не характерно під час артпідготовки, але те що не всі відбігли теж нагадує про реальний вистріл, один стріляє інший по наступний снаряд і досилач. Може хлопці хотіли попробувати її на пряму наводку? Щось вона підозріло бабахнула.
в пошуках хутора Яхнів, вже близенько мабуть, ще дід показав місцинку де корчма чи постоялий двір був .Револьверу знайшов, Cмит-Вессон. русский 2образца 1872 г, танкетку вже на осінь копати. отакоєот.
та не питання, най стоять стільки скільки потрібно. а що до мотрони там і до мене недалеко, кілометрів 70 приблизно. дядько Вітер точніше скаже
шукати треба було у спеціяльно відведених місцях. тодіб точно хабар був би та і не на канапі я сиджу а на креслі і конструктивна критіка завжди допомагала людям. так що ви мені ще і винні. отакоєот. а ви кажете
70- 120 километров для бешеной собаки не расстояние. Главное- выдвинутся в нужную сторону. А там- как резины хватит! Эх! Где времена, когда в бумажнике минимум полторы тонны бензина валялось талонами...
та мабуть кінь чи крх. якщо є знайомий стоматолух то оправте у золото чи срібло та подаруйте йому. най носе на шії коли прийом веде. щоб усім страшно було
раніш були врємєна а зараз мгновєнія, раніш дубець піднімався а зараз давлєніє. отакоєот. а ви кажете