А в те, що роздавали зброю сільському керівництву без оформлення будь-яких документів легко повірити? Але ж роздавали, і потім назад не збирали. Якщо переймаєтеся що в центрі села, то зробіть так: зведіть знайомство з кимось з хлопців з МНС району. Неважливо з ким. А потім він бере куртки з написом "МНС", одягаєте їх, кладете на березі ММГ якогось ВОПа, котрого буцімто щойно знайшли тут (має виглядати цілим, у землі), і копаєте хоч цілий день. Я так вже робив. Сільський голова іще й пляшку поставить.
так стоп! ми оце поради даємо а що ми з цього будемо мати гаявасуважнопитаю. отож! тож тре' робити конфесію видвигатись у бік того багна та шукати. хабар потім я чесно поділю між усіма учасниками конфесії соразмірно їхньому вкладу. отакоєот.
На рахунок керівництва ви праві, друга дід ментом був і конфісковані двостволки розходилися по родичах або обмінювалися в лісника на дерево. В мене теж легенда є про засипану криницю в лісі,( вона була ще в 1800тих роках,) води з неї вже після ПСВ не пили бо була тема що РІА розстріляних австріяк там топила, потім НКВД воїнів УПА топили, коли почалися обшуки в селах то зброю там же і хоронили. Я знайшов її, але мій МД нісого не показав, а глубинника немаю((
що до криниці то теж таке чув що у стару криницю під річкою скидали зброю. але чи то правда чи ні незнаю а перевірити нема змоги бо магнита немаю((
Угу. Була історія про криницю в селі на Букринському плацдармі. Темної ночі припхалися (до людей близько). З магнітом і довгою мотузкою, бо доволі глибоко. Великий спеціаліст нервово оглядаючись розмотує мотузку, і готується кинути магніта, всі переживають. І тут здогадуюся посвітити в криницю. Вона виявилася сухою, і жодних слідів заліза. Безумовно, воно могло і піти вниз, але спускатися перевіряти ніхто не захотів. Хоча, кум розповідав, що одного разу історія про стару криницю підтвердилася, він і сам там був.
тю. то я троха помилився від того що дуже вже цією справою перейнявся. звісно що малось на увазі концесія, тобто акціянерне товариство закритого типу. чого закритого? та того що поналазять різні і за три копійки будуть вимагати повну торбу хабаря. отакоєот
таке не приймаємо. клопіту з таким багато. піді продай за нормальну ціну та і може виявитись що альбо крадене альбо підробка. так що приймаються виключно повновісні мериканські доляри у розмірі 2500 долярів за акцію. купляйте поки діє знижка.
пане Руслан я розумію ваше бажання прийняти участь у концесії та неможливість цього бажання через відстань та вік. тому гадаю що панство не буде ображатись якщо і ви отримаєте троха хабарю щоб ви не нервувались та не палили з розпачу навколишні сінагоги. гадаю що латунна гільза з мавзера вас цілком влаштує. так що не робіть ані собі ані іншим нєрьві та чекайте коли ми вирушемо на пошук скарбів.
а щоб вам добрий вечір,ми крайнього разу бомбусів рій додому забрали і ніц.обіцяні фоти в перемішку.препрашам фотик був відсутній.все шо мав в руцях
Які ви вередливі,а зовсім недавно усим відсотки приймали...Ну добре ось вам і валюта,беріть я собі ще намалюю
Брехня, я вже всі криниці переполохав, крім відер і насоса нічого не знайшов. а розказували що там купа стволів(((