Я когда шифер снимал у родителей тоже с этими тварями плотно столкнулся. Могу сказать одно- паркурщики нервно курят в сторонке.
то його сумління гложе через те що він пана Р. дуже образив, не продав йому прибора. тепер соромно тут зявлятись
Бажаючи заказати молэбэн в шаббат за пруху на копи - не встидаэмось,шлемо гроши и биля входу купуемо у пана К и його тещи насиньячко соняшника.
Всім доброго дня,я знову з вами,як ся маєте панство? пальці не болять о бачу стільки настрочили поки мене не було шо о-го-го!
Всім доброго вечора, вибачайте за відсутність, їздив на батьківщину. Привіз, таку байку, розказав один знайомий: після війни, міліція в нашому селі, знаходилась, біля самісінького болотця (той будиок і до нині зберігся), міліціонери, щоб не морочитись, зброю, яку приносили люди, топили в цьому болотці. На даний момент, те болотце майже повність висохло, то що скажете комради з цього приводу ?
Болотце майже в центрі села, та коли буде можливість спробую. Мені цікава сама легенда, щиро кажучи, щось на правду не схоже, щоб міліція зброю топила.
А що тут думати, тут трясти треба. Беріть прилад (краще глибинника), та і катайте на місце болітця. Кидали десь на найкоротшому відрізку від будинка до болота, великі предмети дуже далеко закинути важко.
то і що з того? просто усім хто буде цикавитись тре розповісти якусь байку, і чим неймовірніше тая байка буде тим ліпше. наприклад що шукаєте щось що належело колись вашій родині, наприкляд моторбіцікле якого ваш троюрідний дядько втопив коли крав зерно в колгоспі та тікав від полномоченого і спеціяльно для цього випросили в двоюрідного кума вашого колишнього брата прилад. бо той моторбецикле дуже рідкісний був, зараз таких вже нема і ви хочете віддати його до музею. якось так