всім доброго дня!бандьори мат вихідний.в нас+25.ясно.кому інтересний побут мацкаля-на ентер<шипляча красотка м.ф>)))))))))).а ось про пугу-вывсьоврьоте)))))))))))))))))))))).ну нема в нас їх!вони всі<піддлотки))))))>всі десь в степах України)))))))))).во.на баєвом дєжурствє.вах!панімаєшь?.ну ми ж хвашисти.во!знать і льодки в нас-відповідні.)))))))))))))ще раз всім-ДОБРОГО ДНЯ!і мого хорошого настрою.<стосується всіх.бандьорів.і не дуже))))))))))))))))))))))>
значить десь на чергуванні сидить на найближчому озерці якась U -з засекреченим номером! а в ліс забіг по нужді - та й гудзик йому, хфашисту, відірвався!
Без Троляна Яковича Бульдозера якось сумно...Нихто рано не пидривае,вечером на пиво не тягне..До громова родичи з Изьраиля припхалися,то вин их розважае.Толя вертайся!!!!!
Де пан Аскабан? тут посуд роздають https://reibert.info/threads/podarju-pomenjaju.186414/page-471#post-6910610 )))
щоб не було зайвої ваги то користуватись вітрилами тілько на зворотньому шляху, замість баласту використовується хабар.
А я ще тільки збираюсь воювати)),тільки не з осами а з шершнями.В шлакоблоку гади окопались,в гаражі...
Короче. "Нарыл я тут варЭння. Литров 20... Но, сцуко, в таре больно неудобной." Вот я это к чему. Ищется графин-бутылочка от шнапса. Чтоб удобно в употреблении и душе приятно було. Где взять?
Я взяв «АнтиЖук» тільки не на відро води, а на літру)) Вже валяються. А піна то варіант, аби тільки блока не порвала))
Вітаю. А я в лісі сьогодні випадково їх гніздо розкопав. Мене двічі вкусили, і малого разок. Гналися за нами метрів двадцять.