пана Крана нема на сайті?!А то у мене отаке вискочило (Прекращена работа программы GWXUX) В інеті вичитав що дуже вредоносна программа,виходить антивірус її прикрив??? Ось тіки що по компу пошукав знайшло аж 7 програм з такою назвою,що робити видаляти??
Ой-вей, що з пам'яттю сталося? Невже молода дружина щось підсипала? А нині ще і Ваш родовий праздник...
Пану К. шальоме!ніхст проценто))))))одне шмонетто<3 дзімара ссср 56р.н. шмурдяк .та........офігенна бараньоха.<хфото завтра.вибачте.бо зара між світами.маю на вигляд-інтернет,кохана.та комп.>
Вітаю шановне панство! нарешті вдалося завітати до буднів та побуту. то часу обмаль,то були проблеми з ноутом.
Вчора я майже цілий день просидів за комп'ютером, то до вечора став ворогом номер один. А як би ще догледіла щось подібне...
Вітаю панство! Ось вирішив залишитись сьогодні вдома. Попік руки (хімія). Хочу такого копомобіля. Підвіска справді незалежна,як і мае бути. https://www.facebook.com/Vocativ/videos/vb.368307893181452/1047699621908939/?type=2&theater
Доброго ранку, українці! погода файна та й до відпустки лишився ще один тиждень! Вчора нарешті один лісочок мене порадував та здивував - попався гудзичок кригсмарине ( в глухому лісі Галичини )! Взагалом знахідок багато, сигналів хватає ( а то розвели теми про те, що все вже вичистили ) Ввечері закину фотки з копу Всім добра та миру!