Краще 28 лютого . Бо як казав один батьків товариш , нині покійник ( згорів від самогону ) : " Кто празднику рад , тот на кануне пьян "
Пане Вайсе, дякую за вiдповiдь. Не турбуйтеся: сподiваюся, що мiж нами, як мiж цивiлiзованими европейцями нерозв'язних протиріч не може бути. З приводу Беркуту можу тiльки казати, що, мабуть, вам не пощастило iз конкретними людьми? Сам, ще курсантом, на стажуваннi був у Криму, у рiдному мiстi Керчi, та в багатьох заходах працював разом iз "Беркутом", тому промовлю банальну фразу, що люди е рiзнi, у тому числi i в Беркутi. Якщо відомі прізвища, то повідомте в приватному, бо знаю деякiх вiдморозкiв, але вони е у багатьох пiдроздiлах, а не тiльки у кримському. Заради справедливості треба сказати, що в Криму існує деяке негативне ставлення до західно-українському націоналізму. Це з приводу того, що Крим населений багатьма переселенцями з Росії. Вважаю, що з часом, власним прикладом, ми зможемо переконати їх йти істинним шляхом, а не шляхом, котрим хоче росiянський цар. З повагою.
А як ви думаєте, чого до Києва тягнуть не Херсонський, не Франківський, не Черкаський, не Закарпатський а саме з Севастополя і Сімферополя? Я вже не кажу, що з точки зору економіки- це нонсенс.
Може то дівчинка врятувала песика . А гуляти потрібно щоб не було так Колись коли я ще був школярем . Йшли ми з товаришем із спортзали , була вже ніч . На дворі була піздня осінь , як ото зараз , холод і болото під ногами . Ото ми йдемо бачимо лежить чоловік , так набрався що й язиком ледь ворочає . А воно темно хочь око виколи , було це чи 1996 чи 1997 рік лампочки тоді жодної ніде не було , під ногами рідка квашня . Вирішили ми того бідолагу підняти на ноги , щоб він далі вже йшов до дому , а не спав у багнюці . То воно почало хвататися за нас і вивецькав так у багно , що ми йому ще й копняків дали . Після цієї пригоди алконавтам ніколи не допомагаю .
ні! 23 лютого то кацапський праздніг то най вони його і празднують. ми можемо або 22 або 24 лютого почти, але є іще 14 лютого день святого валерія чи віталія.
Мосьпане Вайсе з усією повагою до вас . Цитьте про той омоно - краще он дрова порубайте . Бо у вас котел савсем плахой ні греет нічего - керасінка нада пакупать
так то правильня людина. поки інші ногами ходять йому собаки морду лижуть. оце відсвяткував оце правильно. є що згадати і вам і йому.
о! а ніхто примусів у продажу не бачив? і скільки вони коштують зараз? бо оце дивлюсь що до гасових лямп іще примуса треба. щоб всьо було по кошерному фень-шую.
Та вже давно нікуди не їздю на вечоринки . Я як у тій приказці :" Люблю поразвлекаться, особенно поспать "
На цю тему э писня гарна-Напрасно Мамаша ждет сына домой У сына сегодня получка Лежит он в канаве напротив пивной И в рот ему писяет Жучка...
Та ні- в мене вже в хаті Африка. Оце як моя жінка мене трохи присоромила взяв я- та й зробив того котла. Порозбирав його на болтики, почистив, помив, протер і зібрав. Працює, зволоч, тьфу-тьфу-тьфу, щоб не вректи. Так що тепер, як кому треба які консультації по котлах- прошу. Що знаю- підкажу.
Ну, з цього приводу, пане Консерваторе, я з вами не згоден. Саме в цiй день, Лейба Бронштейн (он же товарищ Троцкий) сформував армiю начолi з Дибенко, котра огрiбла неслабких люлей вiд германцiв на псковщинi. Тому, чому б не празднувати (без фанатiзму)?
Нє не шліть , в Консерватора молода дружина . А жінки не дуже той безлад полюбляють . То раніше мосьпан так шукав всілякі дрібнички ( як на фото нижче ) щоб похвастатись перед нами новою гасовою лямпою чи примусом , а тепер тілько флаги на стінах і мп залишилися .
А оце недавно, в журналі про архітектуру ІІІ Рейху за 1937 рік- надибав рекламу фірми Vaillant. Так, що фірма то знаменита, але мені якусь свиню підсунула.