Та вдень мо і буде ще тепло , а от ночі вже доволі холодні . Недарма старі люди казали коли я ще був малим що післля Ллі купатися у водоймах вже ніц неможна .
ну от, в кожного своя думка. я противник цього поки іде війна, зміна звання не допоможе її виграти, закінчиться то нехай хоч на німецькі звання часів 3 Рейху називають. я проти не буду
Добрего дня шановне паньство! Розсудить будь ласка,бо зараз чі я дружину вб"ю, чі вона мене...Таке питання,на світлинах то наші гуцули чі румуни альбо словаки? А може взагалі різниці в одностроях гуцульскіх нема,бо я ниц не в тємі.
Перше, друге фото схоже гірська Буковина, по третьому важко щось сказати. Ні перше, ні третє фото не може бути зроблено в Галицькій Гуцульщині, а от друге - можливо десь на межі з Буковиною.
Та за такі гроші нехай самі там працюють)) Далеченько ви сина відправили. Мій двохюрідний брат там вчився, коледж розвивається і вашому сину буде простіше поступити в політех якщо захоче
От щось близьке до моїх - сусіди на південь: http://rukotvory.com.ua/rozmovy/toj-hto-otsyfrovuje-ta-vidtvoryuje-davnje-zhyttya-hutsuliv/
Боюсь аби не втік з навчання, бо вже почалися симптоми хвороби, яку австрійські лікарі називали "гірська дурійка", говорячи нормальною мовою - непереносимість рівнин.
Головне що в дурну компанію за стільки часу не попав, а з таким як "гірська дурійка", то як приїде додому прощеніть його схилами(коли на копі будете) з повним рюбзаком залізяк і він закохається в Тернопільські рівнини
Навряд чи. Знаю по собі - на будь-якому схилі я відчуваю себе краще ніж на рівнині. Щодо схилів - вийде десь вирватися, то сфотографую справжні схили з крутизною градусів в 70. Люблю такі А щодо Тернопля, то треба б десь з'їздити попрацювати в архіві ( в місті похований брат мого діда, помер від ран в госпіталі УГА в 1919), але як згадаю своє самопочуття на рівнинах, починаючи з Бучача, то не можу зважитись.