Обпалить у костри.И тоди жинка за кастрюлю сварити не буде.Коли обпалюеться-стае гарна ,чистенька.Потим дротяной щиточкою и на полочку,або пану К в подарунок...
А не хочете гратися, то візьміть готову. Ось, за 35 грн. поляка ніхто брати не хоче: https://reibert.info/threads/korpus-f1.638544/ Совіти ще дешевші. Або киньте в особисті повідомлення реквізити, то я Вам пришлю, з клеймом.
Дякую, але маю пунктик - тримаю в колекції тільки знайдене на певній території, яка колись належала моїм предкам.
ні не збираюсь. чого туди їхати якщо ви не зустріли, не почастували та не показали місце де можна покопати? з одного разу увесь хабар би не викопали а через те що не місцеві то і місце б нездали. ліпше ми у сторону лисянки двинемо там місця хабарні вже позначені. отакоєот
А от так виглядають зараз папоротники, напевне через зміну клімату - колись великими вважалися висотою з метр. Зараз далеко понад два метри висотою:
Моє село під самою горою, тому сфотографувати його з вершини неможливо. Воно в долині між горою на якій я стою і хребтом який видно одразу внизу.
На вершинах гір все "почистили" туристи, тому шукаю в ярах, заглибинах, тобто в місцях куди чужі не заходять.