Липше у костри обпалити.Та хрень шо у середени вигорить.Шо точно тильки виробник знаэ-бо снаряжали чим завгодно вид пороху до пикринки.
Вони в мене найчастіша знахідка, крейцери і злоті, то й не цікаві вже, всім сусідам і родичам пороздавав на память, коли читають рік то вдуші думають шо вона купу долярів коштує і думають що я дуже щедрий
Все пхали. Особливо там, де поставки матеріалів були ускладнені. Наприклад, у блокадному Ленінграді. Питанням тривалого зберігання не переймалися, адже відразу йшло у справу. Але щось і лишалося.
Та то просто біля дому, річка недалеко, грунт глина, а так то в лісах і полях стан аналогічний вашому
А як розрізнити Ф часів ПСВ і ДСВ? Знаходив певну кількість, завжди із запалом. Один раз як новенька, ледь стримався, щоб не спробувати викрутити запал.
То лэчебные монети-мэдь вид тиску допомогаэ.Як Артур каже-в гарному стани -то у коллекцию,а у поганому-то лэчебные.
В мене і перша, і друга, і ковпаківці більше місяця кочували і УПА майже десять років - тому хто його знає чиє добро.
Там дно відрізняється вроді, тай з запалом ковешнікова краще не крутити, бо він спрацьовує без тих рятівних 3х секунд...
Так внутрянку висипте тай корпус додому, хотя він і не ціниться, багато їх в обороті було. Хіба ходити полохати сусідів)))))
То хіба для себе любимого, бо на продажу не вигідно, щей як комради кажуть що пікринові були, лазиш потім тиждень весь жовтий
Хлопці, їх клепали де тільки могли. Так що говорити про суворе дотримання якихось стандартів не можна. І бакеліт зовсім не завжди був. Я особисто знаходив закриті якоюсь чи то ганчіркою, чи то папером. Причому двічі, і в дуже різних місцях. Ф-ки, то взагалі дуже поширена знахідка. Беру тільки нечасті. З клеймами або, наприклад, бракованої форми. Це точно.
майже так. єдине то можна визначити якщо то англійська чи французська, тоді точно з першої, в них корпус троха інший, більш витягнутий.