чому раніше не сказав? вчора привіз би. Покладу обов,язково, не свумнівайся. Творів ілліча у мене багато!)))
ліпше б ти кулемета завернув та царев карабін. я там світлини передивлюсь що в тебе є зайве та мо ще що оберу. тобі воно вшистко непотрібно бо тебе до війська забриють і ти там собі ще накрадеш
На рибалку беріть обов'язково підсаку… маю гіркий досвід —пішов карасиків половити, а мені короп вчепився, розігнув гачка (що йому той 4 мм. карасячий). Була б хватка може й витяг би. Вибирав коханій квест на в'їкенд.
Теж так гадав,але маленька дуже и по черняхам знайдена.Таки шпора....У черняхов и скифив вони виявляэться таки...
ви б ото не роздивлялись цяцьки різні а тест пройшли спеціяльно для вас вистовлений щоб взнати чи маєте ви право таки торгувати сємачками на ґанку синагога чи ні. https://reibert.info/threads/naskolko-ty-evrej.650185/
Хватить крутити всім.....уха!а чому то бідака Спарта сумно дивиться повз тарілку.десь за камеру.га яваспитаю?а ну коліться!шо там за камерою?
То внеї така міміка,бо зна шо шось дам але скорчіть сум,так навсяк випадок,бо дуже полюбляє ковбасу та сало
Нарешті цього літа вдалося трохи пройтися в гори. Без пригод не обійшлося - одразу зламалася шапка болта від катушки Клона, думав взагалі нічого шукати не буду, однак вдалося трохи походити. Знахідки самі "вопові": в місці, на яке йшов, як і думав виявився шрапнельний стакан, правда цілий тому забрав із собою, потім остатки якогось взривака (потім виставлю фото) думаю чи не радянської 82 мм міни?, Ефка вперше попалась без запала, тому залишив де знайшов (топити не було де) і відказник мадярського 20 мм ПТРа (краще була б сама гільза - з таким клеймом у мене нема). Часу було небагато, тому зробив трохи фото гір (не все Опришку своїми хвалитися - у нас теж свої є). ЯКщо знайду шнур від фотоапарата, то ще можливо і сьогодні зроблю "балєтік".
Я теж сьогодні брату двохюрідному( приїхав в гості, 10 років не бачилися) дав МД щоб прогулявся біля дому, бо думав що як кажуть новачкам везе, але помилився)))
Тому і не "топив" - надіюсь вона дочекається мене в дуплі дерева (оскільки вийшов в обід, назад прийшлося йти по дорозі, а не лісом як завжди).