Але самі пишете, що глибина - на штик лопати, а у мене в заглибинах тільки пресованого букового листя може бути сантиметрів 80...
Я про те що,поверхневі теж цікаві бувають,і був дискрим на чорний уключений.А що саме цікаве я досі того місця не знайшов
Можливо то тільки моя суб'єктивна думка, але звук, який видає Аська на кольоровий метал більш різкий, а на чорний -глухіший. Оскільки гільз вистачає, то виходить вереск, який чути далеко. Клон (принаймі в мене) має далеко глухіший звук.
А мені по барабану, хай верещить - який хрєн мене в полонині почує коли навколо одні медведі і ті під Румунією
так а глибина там яка? отож. голками прілими присипане і все. та і в нас на такій глибині вже все давно винесено. так і пощастило тобі таке знайти. і цей. що ото на останніх світлинах за діжечка залізна. гаяваспитаю
Шановна пані(це вашій дівчині)ми тут хабарем хвастаемось,і обговорюемо методику пошуку різнокольорового металу у земелькі.Отак от!
Було на глибині майже 1 м. Що за діжечка? Ось така https://reibert.info/threads/bachok-vodjanogo-oxolodzhennja-dlja-mg-08-psv.628728/
а кулемет сам де. замість того щоб тут сидіти та теревеніти збирайся та біжи кулемета відкопуй. БІГОМ Я КАЖУ!!!!!!!!!!!!!!!!