История абсолютно реальная, произошла с моим хорошим приятелем, Лешей. Идет он как-то с работы и осматривает ларьки-прилавки у станции метро, где всякую съедобную всячину продают. Смотрит он значит на один прилавок, где торгуют копченостями: рульки, ребра, колбаски, мясо по-татарски и т.д. И тут Леха видит в глубине небольшие кусочки филея, а рядом с ними табличку "СУСЛЯТИHА Г К". Hадо сказать, что в отношении еды Леха весьма продвинутый крендель, едал и собачатину, и лягушатину, и крокодилятину. Hо вот суслятины, да еще горячего копчения, пробовать не приходилось. Заело его. Подходит Леха к прилавку и говорит этак непринужденно: "Дайте мне суслятинки, пожалуйста, грамм 300-400, на пробу". В ответ бабища поднимает на нашего гурмана тяжелый взгляд, рожа ее быстро наливается пунцовым цветом и она мрачно цедит сквозь зубы: "СУСЛЯТИHА Г. К. - это Я..
Ви не відволікайте нас в бік Туреччини. Туреччина мирна країна і в нас ніц не хоче! Наші основні вороги- то місцеві турки. Правда національність у них зовсім не турецька! А з Вашого Криму вже тягнуть беркутів до Києва. Всі зрозуміли, що українець на українця не піде! Не ті часи. Мордер стягує останні сили.
Оооо, вельмишановний пане Руслан1000! Можу вас запевнити, що я теж людина дуже добра та не войовнича. Але спробуйте пожити в середовищi серед окупанniв з кавказу, то ви теж станете бiльш радикально ставитися до де-яких речей. А читаючi топiки на райбертi про те, ща Харькiв вже почали окупувати - готуйтеся до гiршего. Москва вже Моськвабад, тому не допустить цього у себе. Готуйтеся, мосцьпансто!
от тоді і загубив. я якраз на рибалку пішов, а воно туман, а після мрякану то і заплутав троха, змерз та вирішив кавки посьорбати та зіргітись. а тут друг зателефонував пита де ти є? то я поки з ним потриндів а тут попутка то я побіг щоб спинити та і забув есбіта. отакоє от(с)
А я знайшов Ну тоди прийдеться повертати рич законному власнику Це ж надо таке через килька рокив рич знайшла свого власника
Пане Вайсе, що з вами сталося? Чому це Крим наш, коли вiн загальноукраiнський? I до чого тут кримський "Беркут"? Вважаете, що кримськi всi крiзь проросiйськi настроенi люди?
Однажды рано утром высунул крот голову из норы, и ему на голову упала куча говна. - Что за фигня?!?!?! - разозлился крот. - Кто насрал мне на голову? - Это твоё говно? - спросил он у голубя, который пролетал мимо. - Моё? Я сру вот так. - ответил голубь. - Это твоё говно? - спросил крот у лошадки, пасущейся недалеко на лугу. - Я какаю такими круглыми какашками, - сказала лошадь. - Это твои какашки? - спросил крот у зайца. - Мои? - Я вот так какаю, - показал заяц. - Это твоё говно? - спросил потерявший всякую надежду крот у козы, которая паслась неподалёку. - Вот моё говно, - поднатужившись, ответила коза. - Корова, признавайся, это ты насрала мне на голову? - спросил крот. Глядя на коричнево-зелёную лепёшку, крот сразу понял, что это была не корова. - Это твоё говно? - наехал крот на свинью. - Пууук! - издала свинья. Крот в отвращении зажал лапкой нос. "Ну что за..." - подумал было крот, как вдруг увидел двух навозных мух. "Вот кто мне поможет!" - решил крот и спросил у них: - Не подскажите, чьё говно у меня на голове? - Ща мы экспертизу проведём, - сказали мухи. Съели по кусочку говна и сказали: - На тебя насрал ПЁС. Наконец-то крот узнал, кто насрал ему на голову! Вот эта тварь. Пока пёс спал, крот от всей души насрал ему на голову. И со спокойным сердцем крот полез в свою норку. Конецъ.
http://muz-muz.net/storage/Патріотичний вірш Про свиню Віршик “Спогад про свиню” За вікном весна розцвітала Небо повнилось першим дощем. Я стояв і нарізував сало Величезним кухонним ножем Ніж ходив у руках методично І чогось пригадалось мені Безневинне таке й симпатичне Ніжне тіло тієї свині Пролетіло життя як хвилина Добрим словом ніхто не зігрів, Що ти бачила, бідна скотина, Лиш корито та засраний хлів. І тоді, мов обрікши на муки, Хтось встромив в твоє серце ножа Ти збагнула, що люди тварюки, І твоя відлетіла душа. Ти далеко тепер, моя бджілко, У своїм, у свинячім раю, Я ж на кухні сиджу, П'ю горілку І тебе потихеньку жую. Я не злодій, не кат, не злочиниць. В мене друзі, робота, сім’я, Та який же я, Є українець Якщо сала не їстиму я.
Я мав на увазі, що Ви там живете або жили- тому і Ваш. Більше нічого! Не хотів Вас образити. А те, що цей б-є-є-є-ркут самий сволочний- можете мені повірити. Трішки знаю. І знаю коли його задіюють.
Так у 2014 році не має 29 лютого - будемо святкувати в 2016 році . От капосник Опришок це ж потрібно було такий день вибрати .