Читайте до кінця - я ж написав - у лічку. А щоб бути до кінця щирим відповідаю - не вільно, але дужо хочеться.
Зверніться до Вождяки, у нього рабинь повна клуня. Може виділить вам одну за "БРАТЕРСЬКИЙ" відсток во врємєнноє пользованіє. Він буржуй ще той
Мені нізя — я повинен вдавати поважного дідуся, у мене за спиною мала онука годує. Я зара цицьки сприймаю чисто як джерело харчування для дитини)))) Це я про себе)))
Так тож дірище від того патрона страшне.. Я колись кабана з експансивної(16калібр) вгатив, то гематома навкруг вхідної була 20-25см діаметром... Страшні ті поліцаї з такими пістолями та нащо вам той АПС з глушаком, калатає так що вночі за 200 метрів чути. Краще сокиру нормальну купіть)))))
Ну в мене гарний настрій,можно трохи й побешкетувати,я ж не буду цицьками своєї дівчини хизуватись,вони тільки для мене)))) Ось і натягав усякого)))) Окрім того ця ротація 20 днів
Вияснив, що руді мурашки дуже люблять іржаве залізо… моя кохана не все давала мені у дворі покопатись)))) От щойно взяв МД і з дозволу та благословення дружини одразу ж копнув отаку залізяку: Хтось має уявлення що воно? (там в одному місці «холодною сваркою» заліплено) Метал десь 1мм приблизно ПиСи: Мурашок під нею було і правда до……………