Ну шо, мосьпанство? У Москвi вiд сьогоднi зима! Вдарили першi морози, та й гогошари починають трохи дзвенiти, якщо добре не вдягнутися.
То вже пора нам сусідам гуртуватися і створювати загони самооборони . Бо пани Вайс і Опришок нам тут про дрова і сплав лісу річками розповідають , а в нас потім одні пеньки залишаться .
то так. але в нас є великий плюс. в нас річки вже на патічки перетворились, по ним ліс не посплавляєш. оце тільки і є єдиний плюс. а так природа сплюндрована геть. хоча в нас як я вже писав у місті живуть бобри.
В нас бобрів я не зустрічав . Андатри , видри є - бобрів ніц нема . А те що річки мілкі , то не біда . Вчора вже Опришок показував що вони загати вміють будувати . От тільки річки наші течуть в Чорне море .Хоча вони західні хлопці працьовиті і якщо щей на дурничку дрова - то вони й " повернуть реки вспять "
було б добре. чорне море обміліє і буде багато місць де можна копати та іще і фльот кацапський на мілині опиниться.))))))))))))))))))))))
ну, i шо то буде? Туреччина iз флотом, а ми iз cалом? I навiщо нам отi грошi на сало, коли воно в нас i так е? Я ось так мiркую: треба флот, ракети, та бойовi кнури, котрi змогуть вторгатися безстрашно у турецькi ряди, та знищувати iх саловими фугасами. Тодi ми зможемо диктувати туречченi своi умови, вiдмести у них Чорноморський Понт, Анталью, та всьо пiвнiчне узбережжя туреччини. Губернатором украiнського протекторату "Пiвнiчна туреччина" поставимо пана Семена (бо вiн i так багато мангдруе, та йомо не звикати на чужбинi), а губернатором Антальi пропоную пана Консерватора iз Парторгом, бо без них виробництво сала у тому регiонi неможливе.
А були колись,у мене друг з Водяне то прийздили к йього батькам у гости то один раз бачили ну зовсим схожого ось на цене рапс но щьось е
Щось вы у россиян войовнычости набралыся.Мы люди мирни,нам абы сало було и чим його запыты та й годи.
це байбак конюшину їсть. якби не байбаки то більше б людей від голоду померло і у 33 році і у 47. колись їх багато було але після того як почали використовувати отрутохимікати та іще і літаки то багато тварин зникло.
та я ж не гицель щоб тварин катувати. та і самих бобрів не бачив а от те що вони дерева в березі потрощили то бачив.