та так як ви її сверлити збираєтеся то нею хіба кинути добре можна)) А про кулемет.. ну звісно всі так кажуть, а потім з сарайчика і гаубицю викочують))))))))
Я теж, спочатку в лампову "Ноту" тулив додаткову лампу 6Ф5П и вихідний трансхформатор, а потім зробив цей підсилювач, тоді ще "обратні" транзистори у діхвициті були, тож довелося самопала на МП38 вимінювати
та нема. нічого нема, ані гармати, ані сарайки. нічогго нема бо я бідніший за церковну мишу Аскабана таврічіськаго. подаруйте кулемет та гасову лямпу
та то в вас і світла навіть немає що лампу шукаєте))) Невірю щоб в копара дома нічого не завалялося, в вас в клуні і так музей напевне))
Знову руссотурісто гарамі ваділі? А в горах в літку троха прако ти зкинув маринарку, ліпше ти її не скинув: - Куме! Глянь на спину, ну, хто відправив ту, ск*тину в Карпати у футболці СССР.
да да, всі так кажуть коли поліцаї приходять)))))) ось може віддасть по ціні лому, колеса приробити, пару рабів кацапів щоб тягали і картеччю можна лупити))))) https://reibert.info/threads/stvol-pushki.649047/
та ну. таких в мене нема, лише з гвинтівки мавзер, а з гармати тілько дві, 45 з катушкою та 76 але то на кухлик хочу, як в пана Р.
можу сіна назад відправити. бо щось незнайшов покупців на те сіно. мо кому сіно треба7 то продам недорого. свіже сіно, цьогорічне, гарне. купляйте поки є знижки великі