Це говорить мені людина яка ракетниці сверлом 24кою сверлить? з кулеметом на возику навкруг клуні гарсає))? Ой не прибідняйтеся..))
Доброго ранку! нарешті спала спека,похмуро мать буде дощік. Запитання до пана Опришка: Що це,згадка про ПСВ?
Добрий ранок.Автивку зварили до купи,сьогодня грунтую,зачищаю,мажу безшумкою и в бой.Поля у нас почали роспахувати писля озимих-Тролян так хтив пошукати динарикив,але вже коли повернеться .
Пане Консерватор.бубан цілий?Бачу по погоді.шо перебубонили Касіо.Мерзне бідолага.Мать бубан нікудишній.
Доброго ранку, Україно! похмуро, крапле дощик, +14,5 ! Пан Опришок знов напостив горів без хабара! Був там, гарні місця! Подивився на Альпійську сосну та здригнувся від спогадів - красива вона, але пхатися через її хащі з гружений усіляким добром - най Бог боронить! Добра та миру всім нам!
Доброго ранку панство!!!! Усіх з рибним днем! щоб завжди був кльов риба і до риби!!!! Гарного дня!!!!
Добрий ранок! Їду в військомат здаватися.Якщо призвуть-візьму панаК до себе денщиком. Буде подаровану мені ним ракетницю носить, та каву готувати.
Таких музейників як ми до арміі не беруть, а Канцарватора до військомата!,бо перебубонів,і ото як його а сонечка давай
кулемета нема(((((((((( а ракетницю я такпосвердлю перед тим як Старому дарувати, бо він бешкетник і почне в свого найліпшого друха стреляти, вціле не вціле але тому споднє міняти прийдеться
хріна тобі а не кави! а що до дєнсчіка то це я тебе можу у дєнсчіки узяти хоч ти і молодший єхрєйтар.
геть забув. вітаю панство. на дворі комфортна погода. сусід Касіо лове дрижаків замотавшись у теплі сподні та кожух