нарешті я знов з вами. якась халепа з тою електрикою трпилась що прийшлось аварійку викликати. дивились лазили колупались але зробили. що саме було незрозуміло, але сказали що запобіжники перегоріли. таке! який там чорт перегоріли якщо я туди дроти такі накрутив що сварку можна підєднати. я звичайно заздалегіть їх скрутив щоб в електриків шоку небула, я дуже добрий, але там справа явно не в запобіжниках.
це ти про літак? ти його вже пристроїв чи ще ні? якщо ні то давай продамо в якесь закордоння. гроші я поділю по братськи
Аякже.Пан вождь мерз як вовчий хвіст на Ірдинських болотах.Бо координати були неправдиві.Це ви хотіли щоб його комарі зїли?альбо в болотах заблукав?.А не вийшло.Н а тей час вітер тягнув на больото.я вийшов з хати з шматом сала.Потримав хвилин 5 над голово.пан вождь відчув запах сала з часнуком.Отак сердешний ледве виплутав з тего гиблого місця.
Є в мене місцина.де після пляжного сезону трапляються прикраси з срібла(рідко і руденьке проскакує).Показав двом*камрадам*.на другий день вранці приїхав.А вони вже там.поїхали без мене.повз хату проїжджали.А потім просто відвів душу.............
Подивився і уявив собі як я ото маю булькатися в ставку у каламутні воді--що там можна знайти!! Хороше діло оті океяни та моря -але чому не порадуватсь за когось!! Для того щоб щось знайти скільки треба переварити разноі інформаціі і потратити сил та часу!! Але навіть мізерні знахідки радують - находиш чистиш -тішишся як дитина нехай то буде просто знахідка! Але скільки цікавого пізнаеш -я поважаю людей які довгий час тут на сайті ! Обізнані і інформованні!! Загалом коп це надзвичайне хоббі і приемний відпочинок!!!
ось знайшов дуже цікаву річ за розумні гроші. щеб взнати де можна то купити. СОЛНЕЧНАЯ ЭЛЕКТРОСТАНЦИЯ 1500 ВТ ЗА 200 ДОЛЛАРОВ. ПРОЕКТ ДЛЯ УКРАИНЫ Мы запустили еще один проект - СВЕРХ-ДЕШЕВАЯ СОЛНЕЧНАЯ ЭЛЕКТРОСТАНЦИЯ для Украины. СЕБЕСТОИМОСТЬ электронного блока - 65 долларов. СЕБЕСТОИМОСТЬ солнечной батареи - около 40 долларов. СЕБЕСТОИМОСТЬ аккумулятора, зависит от его емкости, в среднем - 100 долларов. Нагрузка - до 1500 Вт. Напряжение - 12 В. В ближайшее время электростанция будет установлена для тестов в одном из украинских сел. P.S. На видео, другая солнечная батарея, такой же мощности.
Так в Україні стандарт 220 вольт.а не 127.Як показує мультиметр 117 під нагрузкою.і 124 без нагрузки.Нехай переріже жалізяку яку небудь.Понти за 200 баксюків.
взнав. тему знесли на прохання автора через натяк про те що то є плягіят. після виходу книги у світ тема буде відновленна але не раніш. вихід книги буде незабаром. отакоєот