Доброго вечора. У нас тут грамотні воєнкоми є? Сусіда мого вчора забрали в Рівне, він недавно після аварії, та ще й на ренгені хребет в нього схожий на залізницю після того, як партизани потяг під укіс пустили. Медкомісію взагалі не погнали проходити, тупо загребли і все Я кажу хай там на місці хоч пройде.
Ностальджі це П4Б Або п14))))))))))))))))))))))) Зара кіт ганяє по підлозі П213Б — непоганий таки транзюк
То радуйтесь! Сусіда забрали. Сусідка напевне сама...та й... що вона могла бачити з сусідом, у якого хребет схожий на залізницю! Роботи вам- не початий край! А якщо серйозно- то без медкомісії забрати не можуть.
В нашому дурдомі... Це вже третій випадок коли я чую про таке від людини, а ні в соцсетях. Кажуть треба до адвоката в таких випадках. Воїнкоми заробляють премію.
розкажу з своіх спостережень! слава Богу рік уже відбув!! Нинішня хвиля під загрозою зриву-наприклад у нас план виконали лиш на 19 процентів! Немае чому дивуватися грибуть усіх-восновному аватарів! Потім коли у людей оці всі болячки вискакують-медики не знають що робити тому не дивно що шпиталі всі переповнені! А людина ящо мае хоч трошки клепки начинае косити під час служби і щей так щоб компенсацію за це отримати -під час призову скарг же не було!!! Зараз нічого дивного взагалі немае---ави кажете!!!
Вітаю. Загалом так, коли є інформація про якісь місця, куди сам може поїдеш, а може і ні, то поділитися не шкода. Але буває й інакше. Якось у темі "Где копать" слізно просили підказати місце. Виклав координати трьох місць із залізом, фото залізяк, треба було лиш поїхати, та забрати. Думаєте хтось поїхав? Он, пан Кран бачив ту історію.