Доброго ранку, товариство!похмуро, мілкий дощик +17! середина тижня.....! на вихідні гарний прогноз погоди! миру та добра всім нам!
Доброго всім дощу!)))))))))в нас+20.крапить.<на 2+2-зброя майбутнього.вояки.виживання на алясці зимою>
це вам до пана К. він у нас спец по червоних. Комуняка все знає про червоний стяг, червоних мурах....Концерватор, Ілліча дочитав?
Яа!то ї так.в русаків хто воював?ті шо в ркка!а в австріяків?швейк і той не бідак був.офіцерйо,денщики.питання 2,а чому комрад ігнорував яри?раз вони поряд.не тільки табір бити,але й все довкола на ширину самого табору.далі вряд чи несли б щоб викинути
Та щось пробував, але сигналів не було тай лишився я того, тепер треба буде пробувати, а вдруг підфортить? Як на мене то РІА не була бідною, судячи з полкових знаків і нагород?
Та я б не сказав що в лаптях, з сопутки замітно що не жалів Микола на них грошей, Лейб Гвардійці його ж особисті полки були?
Бігом до нас!доща хватить всім!нам не шкода!<цеж не прошлорічний сніг)))))))))))>вітер західний,мо і до вас хмарки доповзуть.
Копали в карпатах і попалася позиція з настрілом і цілими патронами арісаки, не велика, протяжністю 500-600м, може то цей полк там і був?? тому що по ЛейбГвардійських полках тільки мосінські патрони + наган і кольт
Я не так багато копав по різних полках, але гвардія була як на мене забезпечена добре, там міді і латуні тільки скільки на них виділяли( одяг). Знаходив в тилах частини швейних машинок( були готові до всього), тай за коп попадало 200-300патронів( За цей сезон 93 кг мосінських гільз), причому бою не було і їх банально губили
Не зовсім вірно. Арісакою були на 100% озброєні не те що полки, а цілі армії!!!!! Зокрема 6-та і 12-та.