Ай яй яй , і не соромно ото таке бажати ? Як то я потім буду через кордон повертатися у спідній білизні , гальошах і кухвайці . Краше вже я тут лишуся , може ненароком до вас в ночі заблукаю .
Головне не дуже консерватора шугайте - бо знесе останнього паркана до сусідів та города їм витовче з переляку.
Та таке вередливе, що най Бог боронить. За 4 роки вже стілько всього наміняв, що на ті гроші- можна купити ще одного котла. Два самих толкових майстра 3 дні мудрували, випили 2 літри горілки, та так і не знайшли причини його капризів. А то зима, вже зимно. Аж поки вже моя жінка не витримала (а вона в мене Ангел такий, що я періодично роздивляюсь її плечі на предмет появи там крил) не розказала мені, що вона думає про мене і той котел!
Паркана до того часу вже не буде . Консерватор його вже давно в пічці спалить - бо зима буде люта , а газ і електрічество відключать . А що в тих сусідів цінного зимою росте на городі ? оце інша розмова
от практично так і є. а чого воно так не знаю. оце скільки років ламаю голову над цією проблемою але ні як не второпаю як воно таке виходе.
це добре. як там в вас з погодою? снігу вже навалило? бо оце новини дивився на заході сніг вже по дорослому йде що аж люди без електрики залишились.
Мапи е ризни я наприклад ци вивчаю докладніше тут http://www.wwii-photos-maps.com/19thcenturyrussianmaps/
якщо користуватись тими мапами то сусід Касіо до мене буде через степ та балки йти. тоді він точно заплутає.))))))))))))))))))))))
я замаскую всьо запахом тютюну,дешевого. хоч і бридко палити дешеві цигарки без фільтру але прийдеться. і не те щоб мені шкода для сусіда чаю чи кави з салом, але хочеться посміятись коли сусід заблукає у ярах. а після буду рятувати його і тепер він а не я буду винен сала з чайом.)))))))))))))) всьо просто(с)
Цікаве фото , по посиланню пише що це Мала Виска ( це біля моєї батьківщини) то в нас там майже степ кругом . Де там таку кучугуру дров взяли ? Мать ще якусь посадку вирубали .