Ага! Але з цукром. Бо не всі люблять гірку! Тут анікдіт пригадався: -Ребе, у мене дохнуть кури. Що робити? - Кидай їм зерно в коло, заздалегідь його накресливши. Жид накреслив круг, став кидати в нього зерно, але кури все одно дохли. Тоді він знову прийшов до ребе: - Що робити? - Намалюй квадрат і кидай зерно в квадрат. Жид намалював квадрат, став кидати в нього зерно, але кури все одно здихали. - Що робити, ребе? - Намалюй трикутник і кидай зерно в трикутник. Жид намалював трикутник і став кидати туди зерно. Кури здохли всі. - Ребе, усі кури здохли. - Шкода, у мене було ще стільки ідей.
О! Як Ви такий скупий, то вони точно від Вас не підуть нікуди. Ви що, думаєте вони такі дурні, що не відрізнять жмиху від нормальної кави?
По РІА я котелки але стальні багато знаходив " Де попало" так само і банки з під консерв, чомусь все в перемішку з патронами??
Щось тут сумно,і нікого немає.Мабуть усі на танцях http://vk.com/video_ext.php?oid=221842231&id=170529997&hash=55ad6aacd9db53c2&hd=1"
Робив один дядько (не я), щоправда з кротами, наливав у кротячу нору скіпідару і підпалював. Земля на городі певне місяць суха стояла, навіть дощі не допомагали.
Старий і не таке може зробити. взагалі то дурня. тре поставити солодкого спиртного, ликеру наприкляд, вони сі напють у вечорі а з ранку не дати ані похмелитись ані води. вони образяться та і підуть інше місце шукати.
Відтанцювався.надобраніч.Шоб до завтрі пуйло здохло.Це відносно наших двох *шаманів*.Приготуйтеся ретельнішим образом.через декілька днів буде повний місяць.а коли він піде на спад.не жалійте бубанів.Справимо нові.ще кращі.До роботи чаклуни.Бо жару і дощі ми вже бачили.Теперички беріться до серйозного діла.
пара попалася, сплюснуті повністю, залізні. тому і подумав що викинули, валялися хаотично. Жаль що мусорки РІА не копали, цікаві знахідки напевне були б((
Доброго ранку ! У нас +19, комфортно. Нарешті налагодили тирнет, бо з суботи не було з'єднання. Ще трохи почитаю та біжу на працю. Всім приємного дня !