так отож. не буде сусіду тепла аж до весни, най мерзне. це йому за те що спеку на людей насилав. а на весні троха обігріється після зими і все.
так от я знайти не можу, хотя полк стояв в одному місці, землянок 30 на території розміром 100на 150м
Доброго дня, шановне панство! Хто знає як звести червоних мурашок? Бо вже весь покусаний, а всі відомі мені способи не помагають((( ЗІ: Підвозив сьогодні одного діда і той показав мені місце, де вітряк колись стояв… зараз там сміттям все засипано
Вітаю усіх щирих бандерівців, тобто патріотів нашої коханої нені. Сьогодні нарешті забрав з сервісу свою кохану машинку (стояла цілий місяць бо толерантні шведи не могли капоту прислати). А як рушив, то мало не о...їв, бо більш ніж тиждень їздив оплєм доньки - голий без нічого, а тут і вспомаганє, і ABS, i ESP, s aircond. - коротше кажучи: людина швидко призвичаюється до добрих речей але ще швидше може відзвичаїтися від цього.
Треба сказати голосно: мурахи - ГЕТЬ! І вони зберуть манатки та підуть. Тільки при цьому ні в якому разі не сміятися!
Комради ось намалював як розташовується один з таборів в яких я шукаю, може хтось підкаже де ця мусорка може бути, тому що серед 5 таборів, між собою дуже схожих я не знайшов ніоднієї(( Туя вказав розміри землянок і їх розташування. Траншей немає зовсім
Це табір РІА? Колись чув від старих людей, що російські війська такими умовностями, як мусорки не дуже переймалися. І після їх таборування ( на території мого села вони святкували Пасху 1915 року) людям доводилось очищувати місця їх таборування.
колись памятаю як був малий моя бабуля заставляла рвати полин і розкидати по плінтусу--бо тоді хімія була не так доступна! здаеться помагало!! ну був ще всім відомий хлорофос!! а взагалі це напасть-боротися тяжко!!
Так, Лейб Гвардії Семенівський полк. Та там сиділи пів року, а консерв і тому подібного штук 20 знайшов, що явно замало для такої кількості людей... Преображенський, Гренадерський і Арт батарея розташовували свої бліндажі трошки по іншій схемі, але акуратно і в одному місці, не розтягувалися і без всяких окопів і ячейок?
А чи були в них консерви взагалі? Російська армія була краще забезпечена продовольством ніж австрійська, але розповідав дід, що австріяки мали велику кількість напитків ( вино, ром) в скляних та керамічних посудинах, тому можливо австрійські смітники і виглядають багатше.
А австрійські смітники- те ж, йшли по категоріях. Все залежало від лінії оборони. Самі багаті смітники були, як не важко здогадатись, в 3 лінії оборони. Там служили синки начальників у яких водились гроші. Отакоєот!
Хто зна,смітник мавби бути за межами табору,як і відхожі місця.шоб часом якась інфекція не викосила о.с.може там є природні утворення-яри,балки,рови?вони цілком могли підходити під такі цілі.
То в них же нема мурашника, як у нормальних комах… Вони падлюки по всьому обійсті маленькими колоніями живуть. Заливав окропом, сцяв(пардон) у мурашники…ніц не помага(( Пробував — чорні геть зникли, а червоні (комуняки) ще більше розплодились
Людей було багато, а от викидати- не було що. В москалів і пляшка була в дефіциті. Я вже не кажу про щось металеве або алюмінієве. В австрійців- майже біля кожної великої палатки був смітник а то й два! Знаходились на відстані 5-10 м. від кута палатки.
Борсука приручити,або панголіна замовити ))))))))))а якшо серйозно-піти в вет аптеку.там мають шось мати.можна борну кислоту розчинити в цукровому сиропі