ти давай ракетницю, бо люди скучили вже тут за мною, а я наказ прєдводітєля нарушать не можу. або ракетниця або я.
хто за тобою скучив? хоч одного покажи. і цей. коли я карабіна царевого отримаю? і той. кулемет, три та міномйота два. і шаблюку теж не забудь примотати до купи.
от ви даєте, пан К. он за кулеметом коло нової пошти ночував і в дощ і в сніг, чекав девайса, і ще жде. А вам зразу все подай. губиться весь смак подарунку.
Мабуть так , бубон із шкіри рузькоговарящєй згвалтованоі епілептичноі старушкі в трусіках яка була прибита до дошки оголошень . Мені такого бубона нажаль вже не зробити , бо пан К всю шкуру із тієі староі собі забрав . Дощ десь годину тому скінчився , але води налило багацько .
А ви зробіть з шкіри маладого дермантіна.їх в даунбасі ше багацько бігає неприкаяних.Пан Р 100% освятить його.і пан К%.авм в підметки не буде годиться. (пан Вайс незабаром буде туди їхати.попросіть най вишле)
та краще ви б фотографували, нікого просити не треба булоб)) Може підкажете де або як розташовувалися мусорки в таборах РІА? І що в тих мусорках знайти можна?
Щоб пішов дощ.треба щоб курви з міста .села.виїхали на годину.Наші сьогодні караваном виїхали.так дощик пройшов гарний.
в нас теж. дощік прошелестів, вітерець повіяв, прохолодні стало. погода гарна та комфортна. а сусід най казиться та у кожуха кутається
І хто тама так сердеця, пан К я просив дощьік а не це а трохи згодом і струм втік від нас,оно тікішо прибіг
Доброго дня! Сановні а сьогодні шо? пятніца? гаявасуважнопитаю??? Циьки тільки по пятніцам!!! Порядок шановні має бить, а не то шо січас! Бо панове Модератори попереджали шо все має бути у визначенний день!, бо всі і так толерантно відносятьця до нашої теми "будні і побут" такшо давайте не будемо провокувати начальство на виписування гірчичників! Отакоєотавитутаменікажете!!!
Я згоден щоб ці 4 курви на годину до мене приіхали ( або хоч одну оту крайню зправа , вона сама роботяща по очам видно ) , пересил оплачу . Он які гарні , молоді , соски на цицьках тирчать як у кота шерсь на хребті . А шо мені казитися , га ? На вулиці сонце і тепло , отакоєтавикажете . Це ви сусіда мантачте кондиціонера чи сніг знову пріть у хату , або розпережіться бо ходити зара у бундес камуфляжі можуть тіко мазохісти .
Ну не знаю,ми свій смітничок надибали випадково.прямо на позиціях.то псв.<там переважно посуд,кераміка.а дсв-в лісі був,так там все що завгодно-залишки пак 40,якихось механізмів,пуґи,пряжки протиґазні,нічейний бронебій)))))),і тд.правда ше комрад підняв штурмовичка.без голки та все ж.шо ше.бяки попадаються в блінах.там десь комрад тему мав<коп нім.смітника>шось таке.