Та ну їх.все під ПЦО.а монетто<5 рехс 38р.н аська взяла на ура.причому ребром були.і обручку в полі теж взяв>.такшо поле зараз ше той+ пробуйте<крайній раз мо поміняєтесь на шось з комрадами>
та кельт був на глубині 30-35см, крупний то мій фішер потягнув, а монетку(динар) я пробував то не відчуває, максимум до 20см((. В полях теж копаються ті копійки, але треба чекати вже весни щоб переорали.. Дикарики копати то хіба для різноманітності, пряжки і полковички набагато цікавіше))
упс!а тара є з їх буху?шкло,фляги?фото в студію будь-ласка.в мене на смітничку було трохи-зельтерська,шампунь і тд.корки керамічні з дротовою защіпкою.інтересно.я його<смітничок> ше не добив.алє зроблю то.
та я тих бутилок і не брав, побиті дуже були.. Вони корови в селах крали бо я кліпси з вух викопував, пів року сиділи там, царя вже не було і вони цього не знали. Бухали крепко))))
Я беру все шо є.переважно йде в музей.собі лишити мо скамянілості,хлам типу ВЯ, мавзер,манліхер.кулі мушкетні.о! забув-корінь камяний хапнув.фото згодім.а так-то хоббіт брате.краще чим за компом дохнути)))))))))<працюю з моб доречі>))))))))))))
Що з телефона то я зрозумів)) хоббі я згідний, але приємніше копати пряжки ніж корки)) Просто хтось монети любить хтось пряжки. Ось мій напарник монети
Хфото нема.драконяча ґолова називається.набивна на шкіру.монгольськоґо типу.комрад rondon мені то підсказав<я думав шо то якась мідяшка>.во.а він музейник.трохи більш знає чим я.я взагал не все фотографую шо знаходжу<переважно вопи>.про шо потім жалію
доброго ранку. на сьогодні нам пообіцяли грозу.будемо-чекати. в мене все по старому.щас багато роботи нема часу,через пару тижнів попусте,а доки -праця. зайшов у Х.О https://reibert.info/threads/mmg-shtyk-sks.647348/ а там мене повеселили з ранку..щадящим разрезом а якщо не щадящий? даже подумати боюся,напевне зі спичечний коробок ширіна реза.
Доброго ранку усім!! Зранку уже начинае припікати--вночі крапнув дощ і все!!! Але хоть трохи оту задуху прибив!! Бо днями раніше взагалі неможливо було спати!!! Брехунець передае по всі Украіні дощі та грози!! Будемо бачити!!!
Вітаю ! Зранку був туман , а от зара льє як із відра та ще й блискає і гримит . Ото пан К постарався із молитвами , мать потоп буде з таким дощем .
Добрий ранок! В столиці дощ. Як ви тут без мене? Сказав конЦерватор, що поб я не заходив сюди, поки він мені ракетницю не вишле. то мені ще довго ждать цього світлого та сонячного дня?
І вам всім доброго дня!з дощем то ми старалися-вчора влило на капець і посуноло на схід.зара теж хмарки гонить до столиці.мать під вечір буде моква.
ну от нащо вона тобі? тиж нахлешчишся бурячанки та підеш по селу курей стреляти та бабів на самогонку та галіхвє трусити. мо ще до друХа свого підеш реквізіції робити, траки вкрадеш щоб пропити. воно тобі треба? а людям? отож.
так в мене за останні півтора місяця тільки сьогодні вночі перший дощ був.. В лісі трава впала, виглядає як на весні