Добре хоч товариству погода підходить, бо мені щось прохолодно. От було 30 з хвостиком,то як би був вільний час миожна було б багато де пройтися - народ поховався в затінки і мало цікавився, хто там бродить. А зараз похолодало, то всі стали надміру активні...
У мене теж така темнота наступила що капець,вітрюга,уже всі абрикоси обтрусив.Пане К не гнівайтесь на нас грішних!!!!
У Кіровограді Служба безпеки України припинила діяльність групи, яка поширювала матеріали про створення "Кіровоградської народної республіки". Як повідомляє сайт СБУ, зловмисники планували організувати протестні акції та силові зіткнення з місцевими органами правопорядку. Вони створили спільноти в одній з російських соціальних мереж, поширювали матеріали сепаратистського та екстремістського спрямування, проводили агітацію проти чинної влади та підбурювання громадян до акцій протесту. Імітування діяльності терористичних організацій "Донецька народна республіка" та "Луганська народна республіка" проводилося ними з метою дестабілізації соціально-політичної ситуації на Кіровоградщині. Під час обшуків у зловмисників було вилучено підготовлені до масового розповсюдження матеріали із закликами до повалення конституційного ладу і захоплення державної влади. У рамках кримінального провадження тривають оперативно-слідчі дії. Неозброєним "активістам" загрожує передбачене законом покарання за "дії, спрямовані на насильницьку зміну чи повалення конституційного ладу".
а я 3 години тому поштукатурив фасада .. а зара сиджу і бжжу щоб дощака не позмивав мої старання бо на самій верхотурі, лячно та геть незручно. отаке. пс: кавалик сальца копченого вже упакував! тільки не дощ!!!
Таке , які кацапські божки ? А як бути з жидівськими божками , я ж наче ім молитви читаю , га ? Оприділяйся шановний сусіда , я жидам молюся , а ти кацапам , отакоєтавикажете .
Вчасно я виіхав іж того гиблого кіровограда . Ото ніяк його не можуть перейменувати , назвали як порадив М. Щур Іродоградом і булаб файна назва міста . Думаєте пан К причасний до того угруповування , мать декламував отой том леніна .
от ми і виявили головного заколотника. втік сам а поплічників кинув напризволяще. отакоєот. а ви кажете
ну то таке.я ж не бачу шо там.копаю та й годі.от комрад сокиру по кр в полі взяв.бойова.тепер директор нашого музею з нього не злазе.ну то ніц.буде йому експонат.а ше в нас по полях прикраси,динари,рим проходить.псв.дсв.ну є чим побавитись.все одно інтересно.не можна тільки дсв копати.
Та я по ДСВ мало копаю бо вона в мене не була особо, а по ПСВ стояло пару полків, не воювали, тупо бухали і все, тому і знахідки є)) По древностях є пару місць(Ліс), але мій МД так глибоко невеличкі предмети не бере(( На рахунок музею, якщо будете і в подальшому речі віддавати то вставте зразу броньовані двері і решітки на вікна))