Это шедевр! Мои каратэлі (двое старших) могут врубить на всю когда мне просыпаться нужно. И знают, что за это им + в карму. У жены вызывает шок.
Та в неділю копати гріх! Та день народження в вівторок було, то сьогодні рідня зїдеться, з ними пити( що саме гірше) Потім вечером своїм косарям проставитися треба + празник в сусідньому селі, якось так
Вітаю. Можливо, вона чекала чогось більш класичного? А тепер для чого крутити, можна просто відстрелити?
Ура!Я победил карбюратор!!!Холостые уже есть!Вентилятор охлождения заработал!!!Еще поварить и будет полный ХВЕНШУЙ!
Ото розійшлись!Ви чого ото хрень розсадили?ґа?во біляка!))))))))в нас дищ!!!!!!!!!!!!....!!!!!!!!!!Ґура!!!!!!!<правда коп чекаї.бо в деревах ніц немат дощу.
ну відкрутить!ну і.їй ж гірше.її майно))))))))))). а презент то є.<хоча я думаю про...чоботи>.на мене-ваша половинка мать не схвалює вашого ххоббіта,но і не заперечує і не боронит.шо вже добрі)))))
Вітаю ! На вулиці тепло , похмуро і вітряно . Мать пан К знову своєму богу блядіміру блядіміровічу молився всю ніч і плякався що його тут спекою притісняють і просив увести холод та врятувати його від літнього тепла .
Ніхт ферштейн)))))я вас прошу!шабат пройшов,служба Божа скінчилась.ци на рибу теж не підете?не траншеї ж копать йдете.так собі-покосить клюшкою<бухарських динарів>))))))))))))))))
Та по полях не лажу, по війні кошу)) А самі знаєте як то по війні копати , коли попаде гусениця чи пів гармати