так ви ж всі накинулись на мене маленького бери більше, та візьми когось на допомогу, та те, та се. от я і нікуди не пішов. тут буду зимувати. і хай вас всім соромно буде що я у теплі країни не подався.
Часто копая на местах боев ПМВ встречал куски рельсов,костыли и прочие комплектующие железных дорог.Заинтересовало меня -откуда посреди леса железная дорога?И вот что я нарыл в нете-ирина полотна большинства железных дорог в Австро-Венгрии была такой же, как и в западной и центральной частях Европы — 1435 мм. Однако достаточно часто использовался другой, узкоколейный размер — 760 мм. Его впервые применили для железной дороги в Боснии и Герцеговине (Bosnabahn). Оттуда он и распространился по империи. Те железные дороги, которые строились в непосредственной близости к линии фронта для снабжения боевых частей необходимым (Feldbahnen), имели ширину колеи 600 мм. Интересно то, что некоторые из этих «полевых железных дорог», проложенные в Сербии и Косово, использовались еще долго после окончания второй мировой войны!http://ah.milua.org/avstro-vengerskie-vooruzhennye-sily-i-zheleznodorozhnyj-transport Думаю И вам будет интересно узнать.
Доброго ранку ! О сусіде то ви лишаєтеся з нами , це гарна новина . Вчора то були у вас навчання , аварійні чемоданчики носили ?
аде це вже газ відключають? я тільки за електрику чув та і те через погодні умови. ну то звісно. буду тепер до весни сидіти як ведмідь. а чого це ви так зраділи? мабуть самі до польщі зібрались та побоюєтесь що я всі місця займу і вам вже місця не залишиться?
щось мені це не подобається. і до теплих країн не попхався і зиму моцну обіцяють так іще і газ відключать. ні! мені таке не подобається. треба щось робити, але що?
Ну як це чого зрадів . Коли добрі люди поруч живуть - це радість . Вийдеш зимової ночі і як гаркнеш : " Консерваторе як ся маєш " Мо ви й почуєте , а кричати так щоб у Польщі чули в мене здоров"я не має . Я в Польщу навряд чи зберуся що мені там робити , мо тільки в Лодомерщину .
парторже! а ти якого біса тут сидиш а не пхаєшся на працю? знов вирішив побайдикувати та залишити таким чином багато кого без світла. га питаю!
так від лодомерщини до польщі два рази шапкою кинути. вийдете у ночі до вбиральні , а воно ніч, темно, жахливо, не туди повернули і бац! а ви вже у польщі.