ви на коп чи по бабам7 якщо на коп то викопайте мені багнет чи кинджал якийсь, можна шаблюку.отакоєот
таке! я його красиво висуну з вікна горища, альбо почеплю на стіну буде воно прикрашати мені обійстя! отакоєот а ви кажете
хріна вам обом.на усі вашу хтиву пику! бо мені потрібніше! а хто буде противитись цьому моєму рішенню той отримає канчуком
тьху холера! то я кажу що я тут за порядком приглядаю. щоб порядок був а не то шо січас. а щоб не сумно було то йодлі різні слухаю. отакоєот!
Доброго ранку шановні панство. Як і заповідали у мене +20, холодненький вітерець, похмуро - дощу не обіцяли. Зара собачку прогуляю та поїду на товкучку - мо щось й надибаю. А от вчора, з оказіїї дня янгола моєї дружини, зробив собі маленький презент:http://www.egun.de/market/item.php?id=5536306 - маю надію, що моя Аничка яйка мені не відкрутить!
Дякую - як проснеться обов"язково перекажу Ваші привітання. А з заздрістю не поспішайте - геморою не бракує - це і перевірки поліції як зберігається зброя та у зв"язку із змінами у праві на протязі 5 років маю поміняти шафи, а нові коштують близько двох тисяч та важуть під сто кіло - коротше кажучи - гємор!