Якиїсь ваш чорнозем не правильний)) В нормальному чорноземі(такому як в мене) ваша ружбайка була похожа на стару каналізаційну трубу
У посадці залізо у поганому стані?! https://reibert.info/threads/v-lesoposadke.621547/ Непоганий такий поганий стан.
Шо є за звірюка на фото? Ви напевно знаєте де така екзотіка водиться...признавайтесь ,бо вже зібрався іхати на таку полювати.
Яке посилання?Доречі,доброго вечуру шановне паньство Натхненням створити тен "КуКлуксКлан" стали оці рядки - - Справедливість, - каже дід Микола і прискіпливо оглядає добренного замашного дрючка, яким відперезати норовливу коняку і то було б шкода. - Українець хоче справедливості більше ніж здоровля, - продовжує старий, затягується тютюном, випускає клубом дим, відкашлюється, - а українець хоче бути здоровим. Чи то від дідової «прими» чи то від спеки пара горобців знялася з гілки і цвірінькнула в гущавину саду; додолу полетіли перестиглі морви. - Українець цілу вічність чекав на справедливість. І де вона? Де? - я ані пари з вуст, - вічність зійшла, а справедливості все немає й немає. Качур погнався за качкою, сполохали рудого кота, що дрімав в холодку під кущем агрусу. - Ми чекали б ще одну вічність, але у Бога іншої вічності для нас нема. Ми не можемо всі клопоти звалювати на Бога. Ми тут для чого? – переконано провадив старий, який, з усього видно, добре знав, що відноситься до компетенції людей, а що – у віданні Господа. - Українець готовий взяти питання справедливості до своїх рук і чинити на власний розсуд, по совісті, - при цих словах старий взяв до рук сокиру, попробував метал на звук і почав затесувати палю. І ловко це у нього виходить так. Затесував палю – але як тішилось око! - Паля у мене є, сокира – теж. А часу, на жаль, немає. Помовчав. - Зима скоро."...
ще раз кажу. тобі не треба! в тебе нема художнього смаку, ти незможеш красиво прилаштувати це. і буде воно припадати пилякою в тебе у кабанеті і різні йолопи будуть мацати його своїми масними руками та задавати дурні питання. а што ета такоє а зачєм ано.а што з нього стріляли та таке інше.