Задній план це матрос з мисливцем, їх ніколи не забуду А от чи про макаку цю з брязкальцями колись таке знімуть??
тю. та в тебеж в сусіда через паркан кабанюра підростає, до сусіда і підемо. а Касіо дуже треба закатувати бо завтра найспекотніший день за останні 80 років.
я бачу реббе що ви не тілько поЕт про заєк, але і митець! звичайно не такий великий митець як я але все ж таки митець. з чим вас і вітаю
У нас таки ні, не чув, щоб десь на території України був такий сохран. Параду, у класичному розумінні, не було. Було проходження військ урочистим маршем.
За весь коп я тільки один раз Ш-н викопав, то зігнив повністю, я живу на заході, чорнозем для заліза як кислота(((
такі пишуть парад 1939рік Совместный парад вермахта и РККА в Бресте — Википедия ru.wikipedia.org300 × 194Поиск по картинке Брест. 22 сентября 1939 года. На трибуне — немецкий генерал Хайнц Гудериан и советский комбриг Семён Кривошеин.
вітаю ще одного з підключенням інтернету. ви де взагалі знаходитесь? чи не можна форум полистати та знайти купу інфи тут замість того щоб тягнути фігню з кацапопєдії. гаяваспитаю
Чернозем теж різний буває. Знаю місця, де залізяччя в труху. А в травні копав у іншому місці, то вкинув викопану залізяку в солярку, через два тижні дістав, а вона виявилася отака:
То в вас чудеса якісь, в мене де не копну то боюся в руки брати щоб не розсипалося(( Є місця з чорноземом ще крутішим, там латунь в раковинах попадається.
Поїдьте в Сухоліси на Київщині. Там все залізо трухляве повністю. Якось один хлопець знайшов там кілька німців, то навіть дрібні кістки не збереглися. Алюмінієвий жетон в руках розсипався. Хоча теж є певні ділянки, де все нормально.
скажу одне. у посадці залізо у поганому стані, поряд на межі між посадкою та полем стрічка мг тілько землю змити, як нова. а от латунь червоніє
Людина написала, що то: "не чердак а коп в ящике!" Спробуй почитати відому тобі особисту переписку, до якої ти чомусь не заходиш. За 10 травня.