Доброго ранку усім--сьогодні я щось зловив розслабон лежу на дивані і нічого не хочеться робити!! мабуть виходні!!! Вам бажаю теж провести виходні так щоб було приемно згадати!!!
А ну тоді ясно чого пан К по музеям пішов . Он біля музея "Батьківщина Мати" є ото така скульптура воіни на переправі , то там копійок у воді просто завалісь і плесо те не дуже глобоке і качки дикі там жиють . То он де пан К пропадав , що аж на нудистський пляж не втрапив , зате мать привіз до хати і гроші і мнєсо .
от бачте як вам пощастило. мало того що маєте румунський, мадярський, словатський пашпорти так ще і турецьке громадянство оформили без зусиль. і таки хто з нас жид? отож бо що ви
оце сиджу та гадаю і звідки ти такий обізнаний на тому, і де за дівками попідглядати, і де копійки позбирати і де помитися. і тут я згадав що нещодавно ти питав що та де у кієві знаходиться та як туди дістатись. та мабуть все єдно тілько до хвантанів та гідропарку і дістався а більш ніде і не був. і постає питання багатсько грошів нажебракував там по фонтанам та попід храмами? вітм вітаю. клята спека вже з ранку але то нічого, йдуть дощі та нормальна погода
Крутий еврей Зохан-- прикольне кіно!!! http://go.mail.ru/detailsv.html?q=н...-k-f-ne-shutite-s-zohanom.html&sig=6944934cad
А хріна з маком! Років та з двадцять у зад назбирав равликів/вінничків - хотілося ділікатєсу скуштувати (матері його ковінька)! Зробив так, як казали вумні люде: у ящичок та мукою пересипати, шоб позбулися усякого гівна. Як казали, так й зробив. За тиждень узяв отих равликів з муки, прополощив у водиці та вкину до окріпу. Після того, як вони випірнулу на поверхню гарнка, я їх зібрав, виколупав з мушлі та повідризав "ноги". Оті ніжки пошаткував та на масельце вкинув на пательню із укріпчиком та жовтком розтертим. Під час підігріваня у цілому мешкані почало смердити свіжо скошеною травою, а після скуштування отієї маси я узяв усе те господарство та спусти у клозет - так що краще я залишуся при салі та чоснику! Щось мені видається, що це прислів"я тіки та й вмключно для самозаспокоєення - то ми, українці, плачемо, а жиди сміються та роблять своє.
Так я питав що нового мона глянути в Кійові . А де підглядати за дівками і де музеі з фонтанами повні грошей то я й так знав , бо будучу студентом майже кожне літо в Кійові ошивався . Доречі ото погуляти біля музею Батьківщина Мати , зайти у Лавру , біля арки дружби народів теж зара є гарні атракціони як ото переізд на тарзанці через Дніпро , а на пішоходному мосту є ота забава що стрибають з мосту прив'язані до ніг з гумовими мотузками . Потім гайнути в гідропарк скупатися там ще є і безкоштовна спортзала під вікритим небом ото мать і найкращий маршрут вихідного дня . Бо вештатися між будівлями у літню спеку я геть не полюбляю . Пане К як наступного разу будете іхати до Кійова то беріть мене екскурсоводом . Візьму геть не дорого тіко переізд , харчування та всілякі розваги за ваш рахунок . Гарантую море емоцій і вражень .
Шалом, бандери, здоровенькі були, жиди! Можливо, Ви не витримали часові рамки. Той хлопець, що розповідав про приготування, казав, що треба готувати саме на третій день. А іще їх треба готувати або швидким способом, варити до 10 хвилин, або довгим, 1,5-2 години. Якщо порушити часові рамки, то зіпсуєте продукт.
то не арка дрючби народів а ярмо на нашій шії. тре його теж знести як члєніна. знайшли друзів.тьху! теж мені друзі кацапи!
Вітаю,шановні.Спека така,що язик не повертається сказати добрий день.Холодком вигріб весь брухт та здав,більше на двір не виходив.Одно сьорбаю холодний канпот із м'ятою.
+37 в тени... Как спасаться? Приперся с Киева, ужоснах! Состояние похмелья какое-то.Кандей в машине фактически не спасал. Как жить дальше?
закатувати сусіда касіо. то він накликав таку спеку. і якщо його принести у жертву то повинен піти дощ та стане прохолодно