Ви нам тут равлики-шмавлики зюби не заговарюйте,чей не бабка повитуха.хвото кавалєриста пана Р-в студію! ))))))))))))))))))Коня не забудьте!
Вітаю панство, на Айя-Напі + 32, цицьок валом, море клас, аборигени привітні, кладів нема , з мд . х. походиш, везти можна, вивезти х. и еще турма. отакоєот. Фото по скайпу, вже потім кращі скину. короче завтра на коп мабуть рвону.
Це нормальні равлики. У ресторані запечені - по диких цінах. Ось, тут купа відео, як їх можна готувати: Єдино що, коли вони тільки зібрані, треба у ящичок (найкраще, величенький пластиковий судочок з кришкою, та з дірочками для вентиляції) накришити кропу, петрушки, влити трохи кефіру, та вже зверху посадити равликів. Раз-два на день збризкувати їх водою. Равлики будуть їсти кріп з петрушкою, в них не буде землі, і вже готова приправа всередині. На третій день готувати. Ось, нагуглив перший-ліпший київський ресторан: http://escargot.com.ua/ 10 грн/шт. Єдино, дуже багато їх їсти не можна, надто великий вміст білку.
НЕРЕШТИ!!!Знайшов инфу по мною найденному штыку!Оказывается очень редкий зверь! Рис. 28 Штык-тесак егерский обр. 1871 г. Использовался с винтовкой Маузера обр. 1871 г. Отличается от предыдущего образца меньшим диаметром отверстия в крестовине и наличием па рукояти не трех, а пяти заклепок. Штык-тесак оставался на вооружении в егерских частях до 1884 г. (в гвардии и позднее), затем использовался в основном на флоте до конца 1-й мировой войны. Дольше всех штык-тесак выпускали фирмы: А. Коппель — Золинген (в 1875—1885 гг.), «В. Р. Кир шбаум и К — Золинген (в 1874—1883 гг.), Братья Вайерсберг — Золинген ( 1875—1883 ), Вайерсберг, Киршбаум и К — Золинген (в 1883—1890 гг.). Общая длина 625—630 мм Длина клинка 495—520 мм (некоторое количество удлиненных клинков было выпущено во второй половине 1880-х г.г.). Ширина клинка 27—28 мм Диаметр отверстия в крестовине 17,4 мм
Гарно дякую але я мабуть пока з цим делікатесом трошки почекаю!!! краще те свое --ну хто його не любить!!!
почитав і подивився -стало цікаво а чому не попробувати -мідіі ів-це мабуть теж непогано!!! дякую за підказку
небуло куди узяти тих равликів. десь місяць тому під губернею отаких вгодованих равликів було хоч греблю гати. без напрягу можна було хвилин за 5 ціле цебро зібрати. і продати до рестарації якоїсь чи самому з'їсти. такий гешефт обламався. ех! отакоєот.
звичайно що ви реббе. я так. лише Українець. в нас старі люди кажуть що коли Українець народився то жиди заплякали. отакоєот. а ви кажете
а що поробиш якщо люди бажають екзотичної їжі? я як добра людина мушу допомогти в цьому людям, тим більш мені то не коштує геть нічого а лише прибуток від того що люди отримають задоволення та і мені якась копійчина перепаде з цього. отакоєот