згоден до монастаря але тілько за двох умов. перша до жиночого з гарними черницями, бо у мотрі кацапки та ще і такі страхопудали усі що ховайся друга. тілько ключником, щоб усі комори під моїм началом були. тоді можна і до мотрі і не далеко і кацапський пархат по світу за тиждень пущу.
У яких фонтанах? На наступній звідти станції метро гарні пляжі, і зовсім ніяких фонтанів. І це всього дві станції метро від "Арсенальної", де ти був у музеї. Тому всі і дивуються, що ти не сходив покупатися.
так цеж зовсім інша справа. чого ж ти раніш не казав що там таке є. от де дійсно можна було відпочити справжнему митцю, серед витворів мистецьтва, куди там отим музеям
от відразу видно що ти не митець і не маєш художнього смаку. тре тобіпрививати художній смак. канчуками! щоб розумів що то воно є. і взагалі ти главцицкарь чи де? де цицьки гаявасуважнопитаю
То ж на пляжі, на який ти чомусь не захотів їхати. Хоча там і пішки зовсім недалеко. А я цицьок сьогодні не хочу. Більше цікавить вода з холодильника. Навіть п"ятниця не в радість.
Ти сьогодні якийсь загадковий. Який ранок? Вже вечір п"ятниці, весь офісний планктон на зразок мене у генделиках. Вже: "бармен, 400 грам водки і два бокали пива"!
Сміетеся,людина ось узори розглядає https://reibert.info/threads/podskazhite-po-predmetu.647554/#post-6877359
завжди голидьба гарному господарю заздре. а хлоп молодець, кролів завів а там підросте тєлєтко заведе та свиникив і буде йому взимку харашо і красіва. отакоєот. а ви кажете
Доброго вечора панство!!! як у вас справи!!!??? Приіхали з лісу --загалом так собі!!! П ан Р 100 - сьогодні на коні!! Ось що відкопав!!!