вітаю панство. трохи відпочив після дороги і розповідаю. до музея я дістався, троха перепитував дороги та користувався навігатором типу" язик до кієва доведе" музей був вже зачинений і ніякого танка там нема, там пару старих гармат, град, та якийсь шушпанцер з східного фронту. але річ не в тім. річ іде про хвалену бишовську хунту яка дуже хоробра але як до діла то ховається у пшінку. Аскабан посудний взнав ще за день що я їду до кієва то відразу зробив плаксиву пичку та почав розповідати що віннема змоги трапити до кієва. потім коли я зателефонував Похабному Старому чим мабуть відірвав його від перечитування творів карли маркси та розглядання світлин з клярую цицькин та розаю шлюхсімбург, він почав розповідати мені що він би і залюбки та з превеликою радістью але зараз неможе бо його непопередели за три тижні, мабуть щоб він встиг сховатись в якусь ничку чи просто емігрувате у влеке закордання наприкляд до арктики щоб там пересідити, але він зараз дуже зклопотаний та неможу бо наче на праці хоча в слухавці було явно чути інтернаційоналу яку співали пяні дівчата під музіку оркестру що явно говоре що ні на якій праці він не був а сидів десь у генделю та займався пропагандою забороненої ідеології серед налелення яке легко піддається впливу. тож стрілка нездійснислась з чого і був зроблений висновок що бишівська хунта хоробра тілько коли я далеко та не їду до них по справах я вже не кажу про ревізію. якби я попхався туди по ревізії то вони б точно перебрались би на лівий берег і підірвали б усі мости через дніпро разом з недобудованою тонелью. отакоєот. а ви кажете
Що поробиш, буває. Мене більше всього зацікавив ось цей момент: А де танк? Консерватор зустрів Кібера на вході до музею:
з паном Кібермайстром теж не зустрівся хоч і телефонували йому. але він мабуть був попереджений бишівською хунтою тому і не брав слухавку, хоч телефонував з іншого номеру. що до танка то то запитання не до мене, бо не я там заправляю. мо на брухт відвезли а мо і за кордон продали, то не мої справи і не мені вирішувати що робити з тим танком. а от трохдюймовку на деревяних колесах яю собі узяв би. гарна така річ, антуражна. набити сірою від сірників та на свята хвеєрверки свлютувати саме те.
є в старовинних речах харизма, архаіка та шарм. через те зброя кінця ХІХ початку ХХ сторіччя мені більш подобається ніж совремйона чи часів другої світової
Не скажіть. Сила! Треба було менше блукати по Київським подвір'ям, я б Вам от такі показав би, Та ще й горілкою би по частував
то тре було зустрічати. я написав що вирушаю до кієва, то мали б змогу десь пересіктись та зустрітись.
та воно то так але де ж її узяти? дуже рідка річ. а було б непогано мати на подвір'ї такого фальконета як прикрасу.
Доброго днє! Доповідаю: був на рибалці, упіймав штук сім сазанчиків, трьох залишив а решту віддав сусідові. Поставив варитися рибного супа, бо ухою суп зварений на плиті назвати не можна. По укрєпрайону- sлідуючий вихід спробую зробити комбінованим:- рибалка+коп. на додачу:- Фото-марлєзон, як кажуть Його Полонинське Верховинство Пан Опришок
Ну а рибний супчик друже під 100 грамів шнапсу за вдалу риболовлю чи без? А взагалі Ви непогано відпочили
таке відчуття що світлини зроблені десь на херсонщені чи миколаєвщині, також усі трава повигорала від спеки.
Дякую, Ваша правда- відпочив на славу, але дуже цікавить отой укрєпнік, копачів по війні тут нема, тому мо шось цікаве і вистрибне, місцеві казали шо коли озеро копали, то всю начинку з того укрєпніка у воду зафігачили, але там глибоко більче сотні метрів глибина.... але побачимо шо воно вийде.., а на рахунок 100-грамів- оковитої немаю, зате вина скіко забажаєш! Отакоєотавикажете!
А винце у нас імєєтца навіть деякі колекціонні флягани, та нажаль вони в нас не тримаютьця бо я частенько займаюся еновандалізмом:- тобто відкупорюю колекціонні бутилки і хлещю їх як звичайні! Отакоєот!
Так Пане К. реально дуже подібне до Миколаєвщини або Херсонщини, тікищо порівняв у Гуглі Мапсі, прикольно!
от "скотиняка"! Мало того, що побоявся заранше мене предупредить що приїде, то ще й нарошно вибрав день коли я на роботі! Та ще й заблудився в трьох соснах!!!!Де моя ракетниця????? Га, я тебе питаю???
Магніт з лодкою то що вам треба, тай той металолом з війни 30м від берега буде, дальше не жбурнеш ним
чого це я не попереджав? я за день відписався що їду! а те що ти неписменний та невмієш читати чи окуляри пропив і просиш щоб бабця Ганя тобі почитала та накнопала відповідь то я тут ні до чого
що до ракетниці то буде тобі і ракетниці. деактивована. я три отвори свердлом 24 просвердлю наскрізь, а потім люфу ще і свинцем заллю.