Доброго Панству! Арбайтен махт Фрай!!! На усю Україну працюю тільки я, ну ще 14 ядерних реакторів... усі інші копають, засмагають, відпочівають та воюють.
Для пана Консерватора та всієї решти копарів, відпочинок на копі, сало, цибуля, бутери та плешка 1,5 літри домашнього шнапсу, Смакота
ашоце кокакола біла? Доброго ранку! Теж смажив вчора мнєсо і кабачки тікі окремо,нажаль варення небуло і Спарта казала що мнєса мало І як Вам відпочівалося?
Вітаю. Хунта не прибула на стрілку? Прибула на вертольоті, але не стала сідати? Втікла на танку? Відступила по Дніпру на підводному човні?
Доброго ранку, копарське товариство!спекотно.....коли вже та відпустка! Так а що ж там з звітом пане К.?
Всем привет. Вот на работу собираюсь. Пока есть время решил тут отметиться. А это так, поржать. - https://www.facebook.com/banda933/videos/vb.121577114608607/501195926646722/?type=2&theater
а Пан К і тута пролетів,приїде у гості,а мнєсо і немеє ось моя хунта доїдає здобич що у гаражі бешкетувала
ХЗ,якщо цікаво то по НП перешлю і посилку проплачу,а коти,то суідські,які дом продали рік тому, а пару котів залишилась,ось зараз і повна сім'я. Ось і батько їх Забув на правах реклами! Ловлять все що бігає,стрибає,літає,повзає! Їдять ВСЕ, і задарма віддам