Пане slawuta5, коли Консерватор вас там у Лодзi вiдвiдуе, ви там хоч якесь вiдео зробить, або фото, щоб в нас був хоч якийсь компромат на пана Консерватора. А то вiн нас дорікає, що ми бешкетнiки, та за нами догляд потрiбен, а з такими доказами ми зможемо хоч якось парирувати його нападки.
Ну то купимо йому трішки сальця, цибулі тай чосника, а ще доброго оселедця, а ще капусточки квашеної та огірка і таким чином погостюємо у Пана Консерватора.
то так. бідніший за церковну мишу. а! не. ну без малюнка набагато ліпше. хоча якогось малюнка з білявкою з великими цицьками очима можна було б приліпити. щоб всім нам було харашо і красіво(с)
знаєте як в нас кажуть? приходьте, приносьте, посидимо. ну і собі що не будь візьміть(с) але якщо зберетесь до нас то заходьте не минайте.
Та то не тілько йому! Читати не вмієте, чи що? То ж тре, ще його жінці, та ще й дітям, майже повнолітнім (кілько їх там- мені аж страшно подумати). А ще треба Парторгу- бо то сусід. А як пан Консерватор дуже хропе- то будемо мати ще де переночувати. Всього можемо не донести. Тре ще з двох добрих хлопів.
То можна буде цілою компанією доь ньго звалитися - треба тільки усі деталі обговорити та термін узгоднити. А так при оказіі хочу спитати шановне паньство - чи хтось з товариства буває на цій імпрезі http://lodz.naszemiasto.pl/galeria/...zar-2013-w-lodzi-zdjecia,galeria,id,t,tm.html ?
Знаючи, що поляк- то не національність, а професія, не бачу змісту для українця- бувати на такому базарі. Якщо там щось і продається цікавого- так ціна така, що німець вже б не витримав і прирівняв поляків до жидів!
Знаю одне - приїздять люди (та й досить дужо) з Калінінграду та Білорусі, купують різні речі щоб потім перепродати у себе. Німців, чехів, а навіть французів теж не бракує.
Чеські копії- краще купувати в Чехії, німецькі- в Німеччині! Так дешевше. А сенсу їхати за тридев'ять земель, щоб купити копію пряжки або копію макогона- не дуже вигідно.
Доброго вечора товариству! Якщо консерватору будете щось брати - не забудьте цианіду в рафінаді - він його полюбляє. До мене можете просто так, при нагоді завітати після зняття карантину.
А де я щось писав про чеські копії? Чехи приїздять до нас купувати, а не продавати. Це по перше, а по друге моє питання було написане ні з метою реклами - мав надію, що можна було-б спіткатися та й поспілкуватися.
Доброго вечора ! А що за карантин ? Бо я поруч , мо й мене зачепить ваш карантин . До чого готуватися ?
Поки барбосам не виповниться з місяць від народження - не запрошую нікого в гості, по перше не хочу щоб якоїсь зарази занесли, а по друге - моя болонка зараз трохи нервово реагує на сторонніх.