А ми що винуваті що декотрих митців на жіночі цицьки вже тільки по п"ятницях тягне А перед цим ще бач риби треба наїстись в четвер,щоб тяга до п"ятниці з"явилась і та тяга ще й може світилась Коли хочу,тоді і дивлюсь на цицьки КонЦерватора на мило Ти бач,порядки тут свої диктує коли нам на цицьки дивитись.
не гавкайте! порядок должєн бить а нє то шо січас! зараз ще главцицькарь прийде і розповість тобі що порядок должен таки бути! розпустилися камуняки, вічно за своєм революцієм всюди лізуть
Порядок тада у них був!.. Саломон Самсонович. А щас? Свирид Опанасович. Щас ні. Щас ні в них, ні в нас, кругом порядка нема.
камуняка тут ти та ще старий ну і кансамаліст недострелений калгоспник. от вас ми і будемо на палю саджати!
так! усім хто прокинувся доброго ранку а мені спокійної ночі. я пішов спати! аив поводьтесь чемно та ганяйте камуняк! бо щось розходились дуже без нагляду. тре' таки по ревізії їхати!
Всем привет! как тут? Все в порядке? Вот первую часть установки закончили. Могу сказать одно- такой крепатуры у меня давно не было!!! Еле по кнопкам тыкаю! Отвык... Или возраст берет свое. В общем как то так. З.Ы. Что пуйло не сдох знаю, но жду этого момента.
Вот еще вопросик- выдалось 2 выходных, какой фильмец глянуть? Фантастика-фентези- легенький боевичок. Чтоб не напрягало...