Та які там плани... Люба жінка може ці плани розбити одним тільки поглядом. Пішов перший сніг в банки складати. Скоро потепління.
Тут є розділ такий, називається "Для новичков", а в ньому є підрозділ "Хлам". Туди думаю і виставить! Ще може на рогачика зміняти, бо дуже вже його хоче. Хоча, кажіть мені таке. Нащо хлопу, який має молоду і файну жінку того рогачика, га?
Куме, вважайте з жартами, бо от так візьму тай приїду, щоб погостити та познати добрих люде, а при оказіі й поласувати справжніх страв.
Ви, як будете їхати, то не попереджайте! Бо його точно не буде в дома! А так, будете мати надію, що щось, та й перепаде!
що скучили? отож! от залиш вас одних такого понакнопуєте без догляду що аж соромно за вас. наче дорослі люди, сивина вже з усіх боків лізе а як діти ото. справи були в мене, шеф працювати примусив, терміново, тому і не писав. зараз троха маю часу так що буду приглядувати за вами щоб бешкету не наробили. а то ви такі. за вами придивлятись треба.
та якщо нічого не робити то і грошей не буде. а вони зараз потрібні як ніколи бо невідомо що завтра буде. а так узяв дві валізи, більш все єдно не потягнеш і до пана Славути у польщу, а там буде видно чи там залишитись чи далі інтегрувати
Це як так до Польщi i з двома валiзами? То що, ви й молоду дружину покiнете на самоті? P.S. Га, питаю, та все iнше.
так її ж не навючеш. отож. саменькому прийдеться все на собі тягнути. але те все пусте. спочатку треба валізи придбати щоб всьо влізло.
Можна у нас залишитись - ціни більш приязні для простих людей, а інтереси провадити десь далі - закони більш приязні, А валізок можна й більше - допоможемо.
а от з малюночком ви помилились. діти вже дорослі, майже повнолітні. іще трохи і буде кого по цигарки посилати а не самому бігати. ото лафа буде. може хто і не пам'ятає але за своєтів діти були першими дістанційними пультами в ТБ. їх тільки і ганяли щоб вони перемикали канали, от тільки каналів тоді було всього лише три, мо в кого і більше але то ближче до кордону було.