бо дехто поскуповував увесь посуд по завищеній, спекулятівній ціні і пересічним посполітам нема з чого випити та попоїсти. от і приходиться купляти вже совреймйоне. небудемо вказувати нік та тикати пальцем хоча це його ВЕЛИКОкуркульстов Аскабан посудний недобитий комуняка
Мало того... Оті новічки з АСьками навіть і на хвормі не розуміються, я вже мовчу за інший фень-шуй) Інколи можуть правда спитати, - де таку взяв... А ви кажете.....
Я б з радістю,та шеф не зрозуміє.а невеличке я собі вже понаходив-то ргд,то кавєшку,бронебій,навіть ядро.шоб їм пусто було!не хочу невеличке!тре шось грандіозне,величезне типу Р-36М во!і відправить в всєм ізвєстном направлєніі ))))))))і зразу всім стане добре і всі будуть задоволені.
А я вас прошу-комрад на копі ключі з пультом робочим від машини найшов.а саму машину ні.інтересно як власник додому з лісу добравсь)))))))))))
КонЦерваторе я нiмецькi котли не купую ))))) Так що не треба тут ля ля )))) Скажи що грошей зажав на нiмця в станi "склад" )))))) Жмотяра ))))))))) Чи тебе теж РККА цiкавить ? Так я можу одного продати тобi )))) кАмуняка ти такий ))))))
ну то спочатку мій заказ знайдіть а потім шукайте щось грандіозне. і якщо на мацквабад то знаходтє побільше щоб і від мене теж туди полетіло
спекулянт!!!!!!!!!!! перекупка! околофорумний барига! брешеш що не купляєш німацький посуд, от брешиш же! а отой непотріб від рабо-кріпацької червонаї армії мені нетреба. то не кошерні речі. так що комуняка то ти! ГАД!
Брехня,109 т-продали,гроші-пропили,1т-надпили разом з пожежниками.шо осталось<грам 200>-спалили<мусіли на чомусь сосиски мисливські на закусь загріти>))))))))))))))))))))))))
напилися так що він проснувся в лісі, вийшов на дорогу і не знав в яку сторону йти)) Випадково заліз в кишеню а там ключі від жигулика))
ось ссилка цікава, друг скинув, може хтось і себе знайдеhttps://www.google.com.ua/url?sa=t&...ycaciUfEx3TM58cLqO6zSOw&bvm=bv.98197061,d.bGQ
Хм!той постєвка на 97 років ше нічо так зберігся)))))))))) і чо вони пишуть-трибунал Україна.вони -ті нри то себе рахують окремо.хай так і пишуть-новососія!вони себе ж украми не вважають,чи не так?
Комуняка КонЦерваторе от не винувать когось в тому,що за нормальний котел Вермахту тебе давить жаба викласти певну сумму грошей.I виключно по цiй причинi в тебе його i нема )))))) От на шару три взяв би ))))) Зразу три )))) Да ? )))))) Ще раз кражу - ЖМОТЯРА ))))))))
Слабенький сайт. Навіть Чорного Шведа, і того немає, хоча він свою приналежність до карателів ніколи не приховував. Але пару знайомих я таки відшукав.