вітаю панство. досить байдикувати, пхайтесь вже на коп та викопуйте мені гарнюніх бенкендорфів двійко.
Будеш нею їсти і згадувати нас як добрих товаришів,які ніколи про тебе не забувають та переживають за тебе
гади ви а не добрі товариші. і треба вас отою люжкою по вашим бестолковим довбешкам лупити щоб хоч трохи розуму набрались. отакоєот.
Думаю, ми все ж до того прийдемо. Не знаю, як кулемети, але АК мають дозволити. Все одно народ вже понавозив стільки всього, що іще на одну війну вистачить, то питання постане, що ж робити. Якщо розуму стане, то просто дозволять легалізувати.
таке! кулемети теж треба легалізувати. та і гармати теж. от я б наприклад поставив би у дворі невеличкого фальконета на димняку і фейерверки салютував на свята всякі та по гавам би шортом лупив коли вони взимку літають над містом. і гучно і красиво.
То не капость,то рідкісна ложка СС Райх З автопортретом та побажаннями Бери,наступного завозу не буде.Пересил я оплачу
я буду відкладати на них гроші як тілько буде дозволено. взагалі то думка гарна зробити дуже низьку ціну щоб кожен мав змогу купити.