як то нащо нарізняк у місті? куцопала зробити!)))) та оформити нетак вже і дорого але нормальна дупельтівка коштує зараз грубі гроші. через ту войну ціни полізли у гору дуже. та і тут ще одна фігня. якщо піднімається хіпіш в країні то мусара в першу чергу ходять та вилучають зареістровану мисливську зброю, щоб не преведи пан Бог люди не почали кацапам спротив чинити. так що самопал сама ліпша річ. тим більш що він треба ліше на один постріл, а там альбо маєш пристойну люфу альбо воно тобі вже непотрібно так само як і усе інше.
пане @vincenzo та вилазьте вже з тіні та потриндимо чи що. понабрались в дядька Буча поганих звичок тілько спасібки тицяти а нічого не писати
Не пригадую, щоб протягом 2013-2015 років хтось ходив і вилучав зареєстровану зброю. Чи це у нас був не кіпіш? А нарізний обріз добрий лиш щоби застрелитися. Ціни там, як бачиш, починаються від 6 000 грн. Це недорого.
та який то хіпіш, то так. дрібничка. куцопал то народно-національна зброя кожного Українця, приналежність наційонального одягу як в тих грузинів кінджал. влучити з нього дійсно складно але вигляд має дуже солідний та антуражний. а що до цін то ти давно у зброярських крамницях особисто був? там зараз допродують те що давно завезли а нового нічого зараз немає. а туркам я щось не дуже довіряю, якість не та в них.
От і визначилися, розмови про масове вилучення - то тільки розмови. Я вище вже написав про практичну користь. Там вказані ціни, за якими можна купити. Так, безумовно, у дешевих стволах якість гірша, аніж у дорогих (це очевидно). Але якщо ти не будеш щодня влаштовувати стрільби (а патрони таки дорогі), то ресурсу вистачить цілком.
до речі що до куцопалів. десь бачив куцопал у рамці, якраз на стіну. дуже антуражно виглядає. такий собі привід від батьки махно. от таку б рамку я б дійсно повісив би на стіну як прикрасу інтерєру
якби було ще де постріляти. в угіддя не сунешся бо приймуть як браконєра і доводь потім що ти просто по пляшках палиш від того що сумно і душа бажає свята, по посадках теж не дуже постріляєш. в нас оно хлоп привіз собі з війни калашмата та і виїхав з друзями трохи у посадку розважитись та по пляшках постреляти. то калашмата вилучили а хлопу 3 роки умовно дали нізащо. отакоєот. а ви кажете
я там вже геть нічого нерозберу зараз а тим більш що незареєстрованим там ще і непоказує всього що є.((((((((((((
Якщо поїдеш подалі від людей, то цілком можна постріляти. А тому хлопцю дали не "ні за що", а "за кран и за кота" (с). Він незаконно зберігав зброю, та іще й стріляв з неї у невстановленому місці. Якби, не дай Боже, кого підстрелив випадково, то дали би більше. Я розумію для чого він її повіз, час зараз непевний. Але якщо вже і привіз, то заховай, і нікому не показуй. А він вирішив перед друзями похизуватися. От і похизувався. Все, я спати. Доброї ночі.
вшистко єдно нізащо. та і взагалі тре дозволити вільний обіг зброї, захтів кулемета купив, захтів гармату чи танка. а отим усім катам-бігімотам кілок у дупу щоб не гавкали.
най тобі присняться голі поросятка. цілий табунець а ранком не лінуйся а прокидайся раненько та надраювай підставку під олівчик, щоб блищала як в кота яйці.
Всем привет! Вот собрался на работу. Жду напарника, а его нет... Или я его загнал, или с женой балуется.
Усім доброго ранку і натхнення кому на відпочинок а кому на працю!!! Щоб усім вдалося заплановане!!! на сьогодні!! ти що женишся???