скоріш-шульга.лявша то в мацквє. будє блаху кувати<жиби чути було де те падло скаче,щоб його поймать>)))))))))
Ні, зараз не міг відірватися від телевізора. Показували процес виробництва (не весь, безумовно) мисливськоі зброї австрійським зброярем Петером Хофером. Він робить не зброю, він робить витвори мистецтва. За грубі гроші купив будинок, якому було 900 років, щоб розібрати, і отримане дерево пустити на приклАди для зброї. Гравіровка на зброї вся ручна, до 90 000 точок на два квадратні міліметри. Але і вартість стволів доходить до мільйона євро.
А ї!нозі помили,кумарів-побили!й спиме.в 6.00 підйом і на коп<доким гер Вінтер не прибудуть,бо грозивсь бути при неділі в мене>.во.алє то до обід.потому буде Данте+гроза під вечір.
"Нам би так. Мурзік Васильович: Вам так не буде". Погугли за того дядька, в неті є фото його робіт. Вже вибачай, але навряд чи ти зможеш зробити щось подібне.
я і не збираюсь зробити теж саме, я за те що можна булоб і дозволити виробліті зброю у дома кожному хто має бажання. та і припинити тую волокіту в отриманні зброї. захтів пішов собі та і купив, хоч кулемета.
ну то дайте йому лигесенько по зашійку від мене. то замість привітання буде))))) до речі. а за що це його до бану запроторили? чи знов якомусь кацапу нагилив матючча?
Та нє,в темі<девайси з зони ато>трішки поматюгавсь,та модераторів пошпетив.<то я шойно прочитав>.хоча і правий зараза!не мож все продавати.понятно форму там,бєрци.но пнв, броню і т.д.-то капець!я йому смс зара закину,що зраня ліс,або КР чесати буду.схоче-підтягнеться.хоча може й читає нас зара.но мовчит,як риба об льод))))))))))
Таке діло. тільки що лялякав зі своїм Кумом з Сєвєрної Італії, так Він Вітає усіх Муслімів з завершенням Рамадану! Тай Просить скинути ціни на цей як_но воно на ту базіку, без якої не цей_о!!! Панство, таки Я Вас Вітаю!!! ? Є дофіга слив на городі.... (запрошую в лс на томість 2 відра волинських слив може поміняю на щось)))
Тю, а що тобі заважає зараз? Ось, дивися: http://ibis.net.ua/ru/products/pompovoe39/ Там купа бюджетних помповиків. Оформлення зовсім недороге. Сходи, та і купи собі. На дистанції до 100 м. помповик страшна штука. Можна і нарізне взяти, але то дорожче, і мороки більше. Та і на біса воно потрібне у місті?