Зробив фото ложки. По кількості та загадковості клейм Артанія зі своїм ЦЦ-посудом просто пацан. Є версія, що саме така ложка стала прототипом тактичних ложок в СРСР. Рідкісний екземпляр. Які будуть думки щодо виробника та належності?
І Вам не хворіти. Давай, викладай фото із заходів. Я знаю, що ти не фоткав. Але ти знаєш, хто фоткав.
Який фуфлогон? Ти сьогодні грибів не їв? То олівці у здоровенну гільзу, то 100 % правильну ложку фуфлом обзиваєш.... Глянь, тут нормальні правильні клейма, на війну:
Я все ж схиляюся до думки, що з горища. Але те, що правильна і на війну, то однозначно. Я от думаю, може це пан К. хоче мене переконати, що ложка фуфло, щоб потім накласти на неї свої загребущі руки?
нащо мені брухт? щоб прибрав до рук так то отую гільзу щоб олівця там тримати. одного. синьо-червоного. як книжка пише.
Навіщо тобі та важелезна гільза ? Бери ложку На весь форум у двох чоловік такі - в тебе буде,і в Артанії вже є
Який брухт? Вона справжня і автентична, навіть Аскот підтвердив. Причому, носить на собі сліди окопної творчості. Я так думаю, колишній хазяїн зобразив на ній свій портрет. І він мені когось нагадує, тільки не можу впізнати. А якби по портрету впізнати, то можливо би ложка іще виросла в ціні. Ось:
Цілком можливо.Судячи по виразу обличчя,десь року після 43го вже.Не до посмішок вже дядькові Аді було
Ясна справа, тобі болісно бачити, як я роблюся багатим та знаменитим власником раритетної речі. Ти знаєш, я би навіть сказав, що на весну 45-го. Бо там іще написано щось, схоже на політичний заповіт. Не розумію тільки, як він міг знати?
от що за дурна мода світлини своїх ніг голих виставляти. та ще і волохатих таких. потрет то того фуфлогона, околофорумного бариги. обійдешся. мені більш потрібно. я там олівчика буду хранити. два. бо знайомий казав що в нього їх дві є. альбо ослінчика зроблю чи ще щось красиве.
Шо ви так дивуєтеся з приводу отої гільзи тід карандаші, карандаші за розміром тоже різні бувають.... А Митцеві всеж видніше куди карандаші поставити!