гарниа філіжанка вийде щоб каву цмулити показуй ложку. до речі в мене теж є така ложка як в армянії тілько SS тре нашкрябати та тавро перебити і продати армянії за грубі гроші, чи в Аскабана посудного на кулемет виміняти. три
А запасові батерийки з собою носити - не ласка? Я, після того, як років 15 взад заклавши новенькі бетерийки до МД пішов на коп, а оті батерийки взяли та відмовили співпраці, завжди ношу з собою запасові та й горя не знаю.
Нічого не трісне, якщо з такого пити? Ложку сфотографую на протязі дня, бо зараз не можу. Але клейма там... Куди тому Артанії. Думаю, всі разом ми зможемо розгадати загадку, та встановити, що то за ложка. А іще я подарував вилку Аскотові. Він сказав, що вчепить ії в рамку, та повісить на стіну.
нові брав, дюрасер 47грн за одиниць, теж 2 години інтенсивного копу і ноль(( Знайшоа в неті старі, такі як на ньому стояли коли я взяв його. Заказав, прийдуть то провірю)
Він ввечері має припхатися на форум, то сам йому скажеш. А чого ні? Річ стара, вона в такій патині, яку хрен підробиш, з історією. Чоловік посудом цікавиться, так що він справді цінуватиме. Не те, що інші.
була б це виделка дядечка аді чи скорцені то я б ще зрозумів а так просто стара виделка яких можна назбирати купу. я наприклад не виставляю у рамку звичайну виделко-ложку гансів чи ключ з офіцерського набору хоч вони теж не новенькі і мають історію
А може десь у схемі коротить? Бо це ненормально, щоб батерийки по двох годинах висідали. У мого СS1220XD вкладаю 8хАА і цьго вистачає на два тижні шукання.
Та не коротив раніше, та з фішерів він в мене вже 3тій, то батарейки вони жеруть страшенно. З пальчиковими простіше і економніше, колись терку мав то заряду на недорогих батарейках(не акумулятори) хватало на півтора дня
мабуть все ж таки ні. кинути десь на поличку та розповідати що маю ще міг би але точно не у рамку. і так само вчинив би з усіма іншими речами кому б вони не належали.
Доброго дня всім!Бандерштадт+35<в тіні>.роботу по хаті скінчив,цмокнув 2,5 літри пива за день.всьо вийшло через шкіру-жара пипець!во.а аукціон,то модняча завлєкуха-помри сам.там ше є <польот над гнездом>,спиною вперід через озеро.ква!крики отих літунів чути км на пять.мєсні кабани дали ноги в нєізвєстном направлєніі)))))))про косуль взагалі мовчу.атракціон +-,але думаю по безпеці шо держгірпромнагляд про нього не вкурсах,не кажучи навіть про сертифікат.такшо велком то травмпункт за свої гроші та на свій страх і ризик)))))))
Ай!теперечки ясно хто мою попільничку позичив))))))))).і шо пан думає з того зробити?невже кухлик для варення))))))?
ліпше на стіл. і олівці тримати можна і як попільничка теж непогана а як треба буде склянка чайку посьрбати чи горілки з коньяком нагода випаде хильнути то теж у пригоді стане. отакоєот. а ви кажете. чим чистити зібрався?
Ти сказився? Які олівці? Як їх там шукати? 30 см. висота. Почищу повністю, войлочним кругом. Воно, безумовно, відразу буде не те, нове та блискуче, але десь за півроку покриється патиною, і буде дуже гарне.
узяв до рук, перехилив і маєш собі олівчика. головне не тримай там їх багато, складно шукати буде а один двокольоровий, синій та червоний, як книжка пише, саме воно. а як будеш чистити то вдягай распіратор. після такого у роті солодкий присмак довго та кашель сильний з мокротою.