то йдіть скоріш на ту пенсію. бо і бринзи справжньої скуштувати хочу, бо ви так всі смачно розповідаєте що аж в самого слиною увесь ноут залитий.
Я не писав про пенсію, просто треба ще кілька років відробити на державу, а потім, можливо, ще вдасться і на себе. А пенсія тепер як кажуть в народі: в одну руку пенсію, в другу - свічку.
Мене не було тут 15 хвилин, а Ви вже пів форума залякали, та й ноут слиною вимастили. Не порядок то. Йдіть візьміть якого лаха та повитирайте.
він не втік , він по справах пішов. скоро вернеться. так що не переймайтесь так. то він мать пішов вам посилочку з бринзою по 70 грн. за кіло пакувати, щоб свіженька була.
Та то мене Миколай попросив йому троха допомогти, бо сам не встигає. От я що можу, то і поможу. А Вас ще не просив?
це якийсь москаль явно. бо тільки москалі за стільки років не піддались дії цивілізації, як були дикі за ярослава ще так і залишились дикими по цю пору.
в нас всю ніч вітер був, гадав на ранок або дощ або сніг буде, але минулось. хоча погода щось псується з кожним днем. невже зима скоро?((((((
та якби. бо щось як старішим стаю тим більш зими не хочу. оцеб десь до 18 грудня тепло, потім морозець десь до -10 снігу по груди і щоб така погода десь до кінця січня а після знов тепло та сухо.
Вітаю шановні! Не хочу нікого образити , але перегляньте пост пана Опришка Тож давайте дотримуватись Тим більш що після теми Руслан Центр , гадаю усі теми під прицілом. З повагою до усіх