Я машину со сварки забрал!!!!!!Теперь у тебя последний день отдыха.А ну хутко за огирками!Завтра тебе чекаэ напружений коп на Австро угорських позициях.Та й пан К може приэднатися якшо хоче хельма.
з превеликим задоволенням але я вже казав що мене завалили роботою так що і нормально поспати нема часу, строки дуже стислі і я катастрофічно невстигаю((((( то кайлую що той нігер на плянтаціях дядечка тома. отакоєот. а ви кажете але сподіваюсь що двійко бенкендорфів ви мені такі знайдете у гарнюньому стані.
Кацапи зовсим розуму лишились!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! http://vseskazki.su/eduard-uspenskij/novye-poryadki-v-prostokvashino.html?start=1
а казали що ви у творчому пошуці а ви кацапо-дитячі книжички почітуєте замість того щоб мені бенкендорфи шукати
Сказка ложь ,но в ней намек.А всему миру не в домек,що кацапи дитям впаривають-Плавали памьятаэмо-пионэров Гэйроэв и камзамольцев камикадзе.
Якось так закрутила адміністративно-територіальна реформа, чи точніше добровільно-примусове обєднання, що не було коли навколо поглянути... Але добре що сьогодні депутати таки призначили місцеві вибори 25 жовтня, бо вже страхали перенесенням на дальший час.
Пане Консерватор, чув, що ви робите дуже корисні речі людям, мо й мені що треба. У вас є хвото тих речей?
Ездил в город. Решил купить мяса на бутерброды тягать. Взял еще и на шашлык. Так что сегодня у меня шашлык с сиськами, завтра шабат- а я работать!