А чого тількі пару раз? Треба в полон брати! Та й жинці поміч буде. А може вона дохтор по образованію? ГА!?
вітаю панство. та пана Плутона окремо як і обіцяв вчора. оце я вам хочу сказати важкий день в нього буде сьогодні. а
А ми пана Плутона підтримаємо морально... А хто ближче живе,то мо і матеріально-допомогти сало та варення поїсти та всяку городину...
та воно то так та трошки не так. воно наче і нічого такого не робиш важкого та і взагалі наче нічого неробиш але на вечір вимотуєшся так що бажання тілько одне впасти та спати. і це я не кажу за торжествену частину, це коли ото заскочили, розписались нашвидкоруч без усіх отіх торжеств та іншого та і побігли відсвяткувати у родиному колі.
Все! поїхали,і на наречену подивимось,сало та варення поїмо і всяку городину,а мо і грошенят заробимо
ви б ото замість того щоб нам тут цицьки у хворточку показувати попхалися б на коп та викопали б мені щось гарне. наприкляд хельму австрійську у гарному стані
ще один ледак! ану зібрались у двох з паном Р та побігли швиденько знайшли мені гарнюнього австрійського хельма. отакоєот. а ви кажете
ну тоді з вас шість хельмів! а пана Р треба будити бо йому б аби тілько поспати та попоїсти добряче. замість того щоб прокинутись раненько, зібратись та побігти вишукувати мені австряцькі хельми, бажано бенкендорфи. отакоєот. так що відкінте сумління та піднімайте його рано у ранці та женіть на коп бо так в нього незабаром зявляться якісь хвороби такі як ще лікарі незнають. а все від ліні
Пан Р-100- зараз перебувають у творчому пошуку!!! Не буду його турбувати!! Бо якщо в нього зявляеться голод по копу- то везе в такі місця що ого-го!! А місця лакомі знае-- сам в цьому впевнився!