а то всьо від того що лягли спати з пустим шлунком. от він і подає сігнали СОС що треба зїсти чогось смачненького та жирненького, щоб і спалось ліпше і дурня всяка у голову не лізла. можна ще чарчину перехилити, ну як лікарствіє. отакоєот. а ви кажете
Да я на пустой желудок в жизни не ложусь! Я ужинаю не раньше 22-00. Потом еще пару турпоходов на кухню могу совершить. А вот сон ухудшился... Кризис среднего возраста?
яка криза? то всьо понапридумували щоб задурити голови людям. а щоб сон поліпшився треба рахувати поросяток які перестрибують через парканчик
Доброго ранку! Всім кофію, а не оті огірки а ти мені,одну на 0.75(ркка по 44 р) я вже! вже тяпнися! і лампочка у холодильнику потухла Тю! а ким тоді стріляти? Ага! жінка з дому так і ціці постить мона
"Відпочив" вчора ввечері трохи,тепер налаштовуюсь.Всі бігають по хаті(мама,син,двоюрідна сестра),щось питають,складають,готуються,а я кнопаю на хфорумі.
Фух! наробився з ранку- насмажив грібочьків,кабачат,наперся, а зараз піду попрацюю(хфільму подивлюсь)