Я знаю що воно давнє,але для вас митців з великою букви воно актуальне до сих пір Картина до речі називається "Сон Дмитрика" Мабуть особисто позував
а ти теж хочеш до леся на відвідени? ну добре. якщо будеш слухняним хлопом та врешті решт відправиш мені кулемети, міномйоти та царів карабін то мо і візьму тебе з собою до нього
ти що теж хочеш щоб з тебе картини писали? якщо підгониш мені щось гарне, лямпу гасову красиву наприкляд та кулемета, то мо і напишу твій патрет
Ну якщо дивитись те відео де він без штанів малює картину з натури - то геть не хочу.Я думаю ви там вдвох розберетесь А мене в свою секту не записуйте
то він заради дівчини штани зняв, звабити хтів. і мабуть таки вийшло. і взагалі то старий хтів у гості а ти лише щоб з тебе патрета намалювали
Доброго днє! Про прохвесії- я колись вчився на дохтура, але наш Український документ про освіту тута не канає на всі 100 тре перездавати всі іспити і десь три-пять років докваліфіковуватися, хто дохтур може працювати infermiere (фельдшер по нашому) а у Хранції взагалі парамедиком на швидкій без доздачі іспитів. Отакоєот. А тута працюю електриком, здобув кваліфікацію, і працюю потихеньку, а хвершалом мені не сподобалося, сидиш як дурнуй на однім місці і все!
Ага,тепер я поняв як ви митці дівок зваблюєте Сподобалась дівчина на вулиці чи в кафе якомусь,на фіга ті розмови,погода там,музика і т.д.Підійшов,зняв штани зразу і залицяйся Загадковий ви народ митці Так ти в нас до якої категорії відносишся ? До митців-телепатів зваблювальників ? Чи митців телепатів-авангардістів ?
збоченець, та ще і хтивий до того! ти б ото не гупством займався а допоміг би своєму друху найліпшому з виделкою. бо пан Корбі відповів а він незадоволений залишився відповідью та ще і почав лаятись на нього. зроби добру справу допоможи армянії