[quote="консерватор, .[/quote] Куме, я тут подивився - через два місяці буде рік нашій чудовій темі!!! Треба не забути і привітати усіх учасників теми з цим величним святом!
Нажаль чисто коров"яча, овеча у нас рідкість. Овечої багато на Закарпатті Пан Вайс правий - бриндза це супер!!!
Згідний з другим варіантом. Також у нас були хати-гражди - цілий комплекс з стайнями, колешнями, коморами і іншими госбудівлями. Такі собі мініфортеці.
Якщо така як на фото- то дайте 5! А я ще люблю бринзу з червоним свіжим томатом. Чуть слиною не вдавився! То що, пане Опришку, як ми нашу комерцію закрутимо, га питаю?
У нас полонинську бринзу можна купити по суботах на ринку. Ви купуєте в мене по 60 грн., я шлю вам Новою поштою і ви в себе продаєте по 100 грн. Хороший гешефт? Лиш треба тихо, бо почує пан Консерватор і захоче свій "братерський відсоток"
Куме, я тут подивився - через два місяці буде рік нашій чудовій темі!!! Треба не забути і привітати усіх учасників теми з цим величним святом! Переглянути вкладення 2960789 [/quote] І що, наступного року буде 29 лютого? Ма"ть, економили на уродинах теми, же би раз на штири роки?
співчуваю. це мабуть саме погане коли проводять конверсію. пропаную зробити свій хатній євромайдан. та вимагати від родини дотримання прав людини.
я нічого купувати або перепродавати не буду, я не перекупка. АЛЕ! братній відсоток з тих 100 гривень за кіло від пана Вайса чекаю, а також відсоток з тих 60 від кума Опришка. нову пошту поки чипати не будемо. але це тільки поки.
а ви приїздіть до нас то і скуштуєте і справжнє сало і справжній сир і справжню горілку. отакоє от(с)
У цій справі Нова пошта - ключовий гравець: вишле Опришок бринзу, а отримає хтось вурду і іди до Бога на скаргу.
І все-таки чисто овечу бринзу ні з чим не порівняєш, навіть невеликий домішок козячої - вже не те....
то пропануєте з початку нову пошту розігнати? теж можна але тоді прийдеться волами передавати а де ті воли зараз узяти? а укрпошта це ще гірша за всі ті поштові служби які є в наявності разом.
добре. вмовили. ви як людина в цьому обізнана забезпечте прямі постачання овечої бринзи. щоб ми мали змогу порівняти що до чого, бо бринза в нас тільки з крамниць є. от такі ми темні та необізнані в цьому питанні.
У всьому є свої плюси і мінуси. Мені наприклад до нової - 30 км, до рідної - 2 км, а це - час, якого не вистачає.
Ще кілька років пенсійного стажу зароблю і заведу собі овечок (благо дві найближчі полонини пустують) і тоді сам згадаю дитинство і з товариством поділюся. Колись (в 70 роки) було 10-15 овець - тоді і бринза була справжня.
Вам баба не розповідала, чи за її молодості в селі багато жидів проживало? А то у мене таке враження, що крім неї- всі решта були жидами і її не було з кого вибирати. А гени то така справа, як їх не присипляй салом, а воно візьме і вилізе, та ще якось так по зрадливому! Дідо пейса часом за вуха не заправляв?
в моїх дідів пейс був один, посередені от тільки звався він оселедець або чуб. а те що ви хочете з мене жида зробити так пробуйте подивимось що в вас з цього вийде.